Düşük riski kanamaPrulatan iğne

Faattoss

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
998
714
103
28
Kızlarr iyi akşamlar 6. Haftamdayım yoğun kanamam olmaya başladı progestan kullanıyorum ve prulatan iğne yapıldı doktorum burda olmadığı için ultrasondan bakılmadı böyle bişey yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı

Eğer gebelik sağlıklı ise pruluton iğne çok etkili benim bildiğim 20 haftaya kadar tutabiliyor bebişi bol bol uzan ayaklarının altına yastık koy rahminin kasılmasını sağlayacak şeylerden uzak dur

Eğer gebelik sağlıklı ise pruluton iğne çok etkili benim bildiğim 20 haftaya kadar tutabiliyor bebişi bol bol uzan ayaklarının altına yastık koy rahminin kasılmasını sağlayacak şeylerden uzak dur
Şuan çok fazla kramplar başladı karnında sancı belimde ağrı çok arttı yan etki mi yoksa düşük mü bilmiyorum

Şuan çok fazla kramplar başladı karnında sancı belimde ağrı çok arttı yan etki mi yoksa düşük mü bilmiyorum
Sıkma canını eğer düşük oluyorsa olur mu düşüğün ayağı içerde kalır derler düşükten sonra sağlıklı gebelik şansı çok artıyor sağlıklı olmayan gebelikleri vücut atıyor eğer kalırsa daha kötü öyle düşün uzan dinlen kanaman olursa acile git beta hcg yaptır kontrol et hcg düşüşü var mı diye

Doktor yazdım kanama azaldı ama ağrılar arttı iğne yapar mı dedim kanama azaldığı için ağrın olmuş olabilir dedi bilmiyorum

Evet canim. Benim bu hamileligimde gece uyudugum yerde şaril şaril kanamam olurdu. Yatak falan batardi. Hatta aniden o kadar çok kan gelirdiki başim donerdi. Tuvalette neredeyse yere dusecektim bir keresinde bende hematom vardi. Surekli yatak istiraheti, uzanili kalarak, progesteron içerikli igne fitillerle 3 ay civari tamamen kesildi. Yavrumu kucagima aldim. Her kanama hemen dikkate alinmali birsey ama çoğu normal devam eden hamileliklerde de gorule bilecek durum. Dinlenin bol bol

Yaa doktora git bence bekleme
Doktorumla konuştum kanama kesildiği için ağrı sancı fazladır dedi şimdi az az kanama var pıhtılı da değil şükür ben akşam düşük yapıyorum zanlettim sabah test yaptım ikinci çizgi gayet belirgindi hemen oluştu bilmiyorum pazartesi belli olcak herşey

Dinlenmeye çalışıyorum evde 3.5 yaşında bi oğlum var ister istemez hareket halindeyim kanama azaldı ama bilmiyorum hayırlısı

Yani bilmiyorum pazartesi sabah belli olcak ne olduğu hayırlısı elimden bişey gelmiyor bi çocuğum daha var kendimi bırakmamam lazım ilk kürtaj çok zor oldu kendime gelemedim inşAllah bu bebeğim sağlıklı olur
Hayirlisi InseAllah evet kuçuk çocukla zor dinlenmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…