dusuk riskim var ama gucum kalmadi yoruldum dusunmekten :(

Papatyam1447

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
29
2
286
12 haftalik hamileyim cok buyuk sevincle kavustum bu bebise . İlk bebegim dustu onun psikolojisinden tam kurtuldum Allahim bana bebegimi yolladi 9 haftalikken agir bi kanamam oldu 3 gun hastahanede yattim daha sonra istitahat verdi doktor 17 gundur yatiyorum bugun doktora gittim bebegin esindeki kanama gecmemis Allah a kalmis sonu dedi dunyam karardi canim hic birsey istemiyo buda duserse ben ne yaparim hicmi caresi yok bu illetin

canım Allahım sana bağışlasın bebeğini... ama kendini üzersen ve kendine dikkat etmezsen olmaz... İnşallah bunları atlatıcaksınız... hem çok kişi var bu sitede kanaması olan ve sağlıkla bebeğie kavuşan... Allah yardımcınız olsun...

Uzme kendini canim sadece doktorunun tavsiyelerini dikkate al,allahın izniyle bir sorun olmaz inşallah.

Sagolun arkadaslar ah bi bilseniz ben ne pimpirikli insanim onu cok istiyorum ama oda annesini uzuyo . Bi bilse onu nasil bekledigimi simsiki sarilir bana . Okudum burada cok kanama geciren varmis ama benim artik iceride pihtilasma olmus 14 mm . Bebek zaten 5.5 mm dusunun artik hic umut vermiyorlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…