dusuk riskim var ama gucum kalmadi yoruldum dusunmekten :(

Papatyam1447

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
29
2
286
12 haftalik hamileyim cok buyuk sevincle kavustum bu bebise . İlk bebegim dustu onun psikolojisinden tam kurtuldum Allahim bana bebegimi yolladi 9 haftalikken agir bi kanamam oldu 3 gun hastahanede yattim daha sonra istitahat verdi doktor 17 gundur yatiyorum bugun doktora gittim bebegin esindeki kanama gecmemis Allah a kalmis sonu dedi dunyam karardi canim hic birsey istemiyo buda duserse ben ne yaparim hicmi caresi yok bu illetin

Canim benim cok gecmis olsun.rabbim istedikten sonra hersey olur.dusuk onleyici ilaclar var canim vermedimi dr un.ben kizim a 10 haftalik hamileyken kanmam oldu dr um hemen ilac verdi dinlenebildigin kadar dinlen dedi cok sukur on gun sonra kalmadi.icini ferah tut kuzum.rabbim buyuk.ben simdi 5 hft.4 gunlugum dr um hemen progestan verdi dusuk olmasin diye koruyucu amacli.dinlenebildigim kadar da dinleniyorum.dua ediyorum nasibi varsa gelir.allah yardimcin olsun.bebegini saglikla sihatle kucaginda gostersin.

benimde 12 haftalıken eşinde kanamam oldu hiç kalkmadım sırt üstü bide günde 2 tane iğne oluyordum 2 aya kadar kanamaaalrım sürdü şükürler olsun geçtişuan 24 haftalık oldu senin psikolojinde önemli geçer inşalhh

Sagol canim prigestan i kullaniyorum alttan fitil olarak al dedi doktor 2. Li tarama testindende gectim Allahim bebesimi bana bagislasin uyuyodu yazik yavrum korkuyorum onu gordukten sonra kaybetmeye karnimda kasiklarimda agrilarim var gecmis olsun sanada insallah bebislerimizi Allah bize saglikla bagislar

Allah kucagina almayi nasip etsin ins. ilk bebegimi kaybettim insallah karnimdakini kucagima alirim esim cok istiyor onu gordukce uzuluyorum en azindan hareketlerini hissetmeye baslasam icim rahatlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…