Düşük riskim varmış kızlar bi baksanıza

Krizantem cicegi

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
97
119
13
hcg 1147 çıktı.kese görünmedi. Doktor koleksiyon var dedi. O ne dedim. Birikmiş kanama dedi. O koleksiyonun hemen yukarısında kese buradan oluşacak tahminim dedi. Hafif düzeyde kanaman olabilir dedi. çok fazla ayakta kalma dedi. Progrestan verdi. Sekreterine de düşük riski var diye not aldırdı sisteme.
Birikmiş kanama ne ki? Yerleşme kanaması olsa anlamaz mıydı? Gerçekten riskli mi? Ayın 2sinden beri hcg baktırıyorum. Hep yükseliyo. Hatta sondan bi önce 342 ydi. Bu gün 1147 çıktı

Canm sen doktorun dediklerini uygula. Bol su iç ve sürekli uzan. Suyun gerçekten çok faydası var banada ağrılardan dolayı risk var dediler. Hiç bişey yapmayıp sadece su içip dinlendim uzandım bir hafta sonra şükürler olsn keseyide bebeğide kalp atışınıda gördüm. Kanama içinde bazı hamilelerde olabiliyor bu kanama. İlacınıda vermiş. Bir hafta sabret canım hcg güzel ilerlemiş maşallah. Sağlıkla al kucağına inşallah..

Birikmiş kanamayı etlimde duydum ilk defa. Oğluna hamileyken ilk haftalarında kanaması oldu o kan temizlenene kadar (1 hafta sürmüş) kanaması oldu. Ama hep yattı Can'ım . Tuvalet dışında yemeğini bile yatarak yedi

Bende de o derece risk olsaydı bana da demez miydi doktor? Sadece fazla ayakta durma dedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…