Düşük riskinden en iyi nasil kurtulabilriz

Pcosluyum ve hamileyim neler yapmam gerekiyor Düşük olmasından korkuyorum
düşük olmasi icinde olmamasi icinde bizim yapabilecegimiz pek birsey yok malesef, eger sagliksiz bir gebelikse ne yaparsan yap istersen kipirdamadan yat vucut onu atiyor o kanamaya engel olamiyosun. saglikla yolunda gidiyorsa onada bisey olmuyor. simdiden bu dusunceleri kafana koyma 12 hafta bitene kadar dusuk ihtimalimiz var ondan snra surec biraz daha rahatliyor (dedi 3 dusuk yapmis anne) 🥰🥰

düşük olmasi icinde olmamasi icinde bizim yapabilecegimiz pek birsey yok malesef, eger sagliksiz bir gebelikse ne yaparsan yap istersen kipirdamadan yat vucut onu atiyor o kanamaya engel olamiyosun. saglikla yolunda gidiyorsa onada bisey olmuyor. simdiden bu dusunceleri kafana koyma 12 hafta bitene kadar dusuk ihtimalimiz var ondan snra surec biraz daha rahatliyor (dedi 3 dusuk yapmis anne) 🥰🥰
Çok haklısınız ama insan endişesine engel olamıyor Çok teşekkür ederim söyledikleriniz icin Dua edin bana da 🥰🙏

Dua etmekten başka birşey yok ben herşeyi yaptım neredeyse yataktan kalkmadım ama yinede iki kere düşük yaptım Allah ne takdir ettiyse o düşük önleyici iğneleride çoğu doktor sağlıklı bulmuyor.

Back
X