canım çok geçmiş olsun.benimde başıma geldi aynı şeyler.ben kürtajdan 40 gün sonra adet olmuştum.hiç stres yapma kendine.kürtajda rahmi temizledikleri için geç olabiliyomuş adet.bence 3 ay geçsin.toparlansın rahmin hem senin içinde iyi olur.inan zaman herşeyin ilacı.bende kendimi çok kötü hissetmiştim ozamanlar.şuan iyiyim allaha şükür.bu herkesin başına geliyo.rabbim çaresiz dert vermesin yeterki.rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahmerhaba arkadaslar bundan 2 ay önce burda sizlerle payalsmıstım hanmıle oldugumu ama malesef ocagın 17 sınde kaybettım bebegımı kalbı hıc atmadı 1 ayı gecti adet olmadım sizler nezaman adet olmustunuz bırde adet gormeden düsükten hemen sonra hamıle kalınırmı dr korun falan demedi
merhaba arkadaslar bundan 2 ay önce burda sizlerle payalsmıstım hanmıle oldugumu ama malesef ocagın 17 sınde kaybettım bebegımı kalbı hıc atmadı 1 ayı gecti adet olmadım sizler nezaman adet olmustunuz bırde adet gormeden düsükten hemen sonra hamıle kalınırmı dr korun falan demedi
40-45 gunden sonra adet olman gerekirdi lekelenmen varsa gelebilir bence biraz bekle...gunaydın kızlar been halen adet olmadım hafif lekelenme oluyor ama adet deyıl neyapmam lazım dr gıtsemmi
canım ben de aynı şeyleri yaşadım 40 de dr gittim hap verdi ve adetim 45 günde geldi kafaya takma
Arkadaşlar hepinize merabalar bende son düşüğümle birlikte 3düşük yaptım ilk ikisinde adetlerim düzenli oldu ama son düşüğüm 7 haftalıktı 1 ay oldu düşeli ama ara ara kan geliyo normal adet gibi deil acaba bu normalmi bu konuda tecrübesi olan varasa cevaplarsa çok sevinirim
canım ben kürtaj olmadım düşük yaptım 40 gün sonra normal adetimi gördüm ikinci adetimi beklemedeyim.dua edin nolur gelsin biran önce kafayı yicem stresten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?