- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
Şey üzülmiceksen eğer çizgi göremiyorum ben hem 5 gün var diyosun daha benim bugün regl günüm hâlâ testler negatif regl olmadımKizlar selammmburalara ara vermistim surpriz gebelik ocak ayinda dusuk ile sonuclanmis ve kendimi zor toparlamistim kiiiii dun ve bugun test yapana kadar...buralardan biraz uzak kaldim toparlamam kolay olsun diye ama testte hayali cizgiler gormeye baslayinca sizlere danismak istedim.regl tarihime 5 gun var ve siyah beyaz olan 6 gun kala yaptigim diger soluk olan ise bugun yaptigim test sizde cizgi gorebiliyor musunuz? Yoksa ben psikolojik hamile miyim
Keşke görünse ama yokAhh kuzum hayirr uzulmem tabi kiiitesekkur ederim yorumun icin sen at bakalim testini belki bana gozukur minnak yavru
Hangi digerleri kizDiğerlerinde sanki gördüm ama bunda göremedim gibi
Sende benim gibi iyi değilsinEee ben bunda da cizgi gordum
Olsun tatlim biz boyle de guzelizSende benim gibi iyi değilsin
Bunlarda gördüm gibi renk değişimi yapmışsınız sanırım resimde, ama en son tekrar attığınızdakinde göremedim. Ben kızıma gebeyken regle 4 5 gün kala böyle çıktı. Işığa tutunca zor görüyordum ama çizgi yok gibiydi ama görüyordum :) eşim hiç görmedi. 2 gün sonraki testte az daha belirgindi. Tekrarlayın hayırlıysa vardır inşaAllahKizlar selammmburalara ara vermistim surpriz gebelik ocak ayinda dusuk ile sonuclanmis ve kendimi zor toparlamistim kiiiii dun ve bugun test yapana kadar...buralardan biraz uzak kaldim toparlamam kolay olsun diye ama testte hayali cizgiler gormeye baslayinca sizlere danismak istedim.regl tarihime 5 gun var ve siyah beyaz olan 6 gun kala yaptigim diger soluk olan ise bugun yaptigim test sizde cizgi gorebiliyor musunuz? Yoksa ben psikolojik hamile miyim
Yok bitanem bunlar benim testim digeri arkadasimizin testi renk degistirdim oynadim karistirdim belirginlesir mi diye yanlislikla da kaydettimBunlarda gördüm gibi renk değişimi yapmışsınız sanırım resimde, ama en son tekrar attığınızdakinde göremedim. Ben kızıma gebeyken regle 4 5 gün kala böyle çıktı. Işığa tutunca zor görüyordum ama çizgi yok gibiydi ama görüyordum :) eşim hiç görmedi. 2 gün sonraki testte az daha belirgindi. Tekrarlayın hayırlıysa vardır inşaAllah
Yok anam buda iyi değil seninkindede birşey gözükmüyor akladım pakladım benimkindede gözükmüyor ama daha regline varmış az daha bekle bizde 7 aydır deniyoruz adetim hiç şaşmaz ilk kez hâlâ olmadım umutluyum bakalımYok bitanem bunlar benim testim digeri arkadasimizin testi renk degistirdim oynadim karistirdim belirginlesir mi diye yanlislikla da kaydettimtestleri de gizli yaptigimdan cekemiyorum baska foto suanlik ondan bunlari attim
Yok anam buda iyi değil seninkindede birşey gözükmüyor akladım pakladım benimkindede gözükmüyor ama daha regline varmış az daha bekle bizde 7 aydır deniyoruz adetim hiç şaşmaz ilk kez hâlâ olmadım umutluyum bakalım
Hiççç 0 çizgi mizgi yok regl de yok gelcek gibide değil anam ne bilim valla 5 6 gündür hergün test yapıyorum ama geç yumurtladım ben idrarda ne zaman çıkar eminde değilim 2 -3 mayısta yumurtladım SAT:16 nisanben ve beklemek ayni cumlede hic yanyana olmadik test yapmamak icin kendimi zorluyorum cunku son testim kaldi seninki kuruyunca hic belirginlesmedi mi? Benim 4 unde de belirginlesti azicik ama kuruyunca da oluyo o
İnşallah Rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin en hızlısındanBelki gec dollenmedir olabilir dusuk yaptigim gebelik gec dollenmeydi mesela ayy insallah seninledir yaaaa cok istiyosun umarim minnak sana surpriz yapiyorduryarin testi bi daha yap bana da haber ver ama
Sanki golge goruyor gibiyim bazen fotoda kalite dusuyor canli daha iyi gozukuyor sen daha net goruyor musinKizlar bu da bugun testlerim oynanmamis bisey goren var mi? Bat son 4 gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?