Dusuk sonrasi gebelik beta hcg?

Yeserenhayallerr

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
306
333
23
33
Kızlar yardımmm...!26 martta kanamayla düşük yaptim 22 nisanda da regl oldum sandım ama çok az ve leke leke 5 gün kadar geldi.birkac gündür de mide rahatsızlığım ve kasik agrilarim vardı. Yok olamz regl oldum dedim ama yine de bir test yapmak istedim ve sonuç pozitif. Kan verdim 95.2 çıktı yani gebelik var ama kanama olduğu için korkuyorum şuan da yok kanamam fakat değer dusuk mu diye endişeliyim. Benim gibi düşük yapıp hemen hamile kalanlar beta ddgerleriniz nasıldı yardımcı olur musunuz?

Malesef ben yine aynı durumu yaşıyorum çok kötüyüm gerçkylten kanamam başladı ve beta 11 e düştü düşük yapıyorum yine sanırım yine kimyasal kadın doğumcuya gozukemedim henüz bayram nedeniyle artik hamile kalmaktan korkuyorum sevinemiyorum bile testte pozitif görünce neden böyle oluyor anlamıyorum

Malesef ben yine aynı durumu yaşıyorum çok kötüyüm gerçkylten kanamam başladı ve beta 11 e düştü düşük yapıyorum yine sanırım yine kimyasal kadın doğumcuya gozukemedim henüz bayram nedeniyle artik hamile kalmaktan korkuyorum sevinemiyorum bile testte pozitif görünce neden böyle oluyor anlamıyorum
Canım ben 6 sene sonra çörekotu bal tarçın kürü ile gebe kaldım ve kızım 2.5 yaşında şuan. Bu kür yumurtaların kalitesini arttırıyor ve düşüğü de önlüyor tabi ki Rabbimin izniyle. Kuzenimde aynı senin gibi hep düşük yapıyordu. Kürü uyguladı ve hamdolsun yeni doğum yaptı. Mutlaka tavsiye ederim. Hem doğal hem de her yerde bulabileceğin malzemeler. Konumun linkini atıyorum orada tarifte var. Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin, vesile kılsın❤️🤗

Insallah canim deneyeyim benim bir kızım var ikinci kez hamilelik isiyorum ama iki kez kaldım ve ikiside kimyasal moralim çok bozuk neden böyle oluyor bilmiyorum kızım 9 yaşında onda hiç böyle bişey yaşamamıştım ama şimdi tekrar bir pozitif görsem testte sevinmeye korkarım yumurta rezervimin azalmaya başladığını ve elimi çabuk tutmam gerektiğini söyledi doktorum o yüzden hemen olsun istedik ama olmuyor olsa da kimyasal nasıl bişey anlayamadım psikolijim gitti resmen..deniyeceğim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir sekilde🤲

Insallah canim deneyeyim benim bir kızım var ikinci kez hamilelik isiyorum ama iki kez kaldım ve ikiside kimyasal moralim çok bozuk neden böyle oluyor bilmiyorum kızım 9 yaşında onda hiç böyle bişey yaşamamıştım ama şimdi tekrar bir pozitif görsem testte sevinmeye korkarım yumurta rezervimin azalmaya başladığını ve elimi çabuk tutmam gerektiğini söyledi doktorum o yüzden hemen olsun istedik ama olmuyor olsa da kimyasal nasıl bişey anlayamadım psikolijim gitti resmen..deniyeceğim inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir sekilde🤲

Evet evet kuzeniminde ikinci çocuğu ve ilkinde evlendiği hafta gebe kalınca bu da öyle kolay olur sandı. Bilemiyoruz işte. Bazen ilkinde bazen sonrasında biraz zorluk görüyoruz 🤗❤️ Ama sen dene mutlaka inanıyorum ki vesile olacak🤗❤️

Ayy inşallah canım vücudumu bir iki ay dinlendirmek istiyorum temmuz gibi tekrar denicem inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde.adetin 2.günü başlayıp 10 gün içilecek dimi

Ayy inşallah canım vücudumu bir iki ay dinlendirmek istiyorum temmuz gibi tekrar denicem inşallah bu sefer olur sağlıklı bir şekilde.adetin 2.günü başlayıp 10 gün içilecek dimi
Evet. Sabah akşam bir tatlı kaşığı aç karnına. Ben aç yiyemedim midem almadı, ara sıra tok yedim.

Yediğim ay gebe kaldım 🤗
Ayy çok iyi ya inşallah bende deneyeyim belli mi olur faydası oluverir inşallah.bende kızıma inan bi kere korunmasız ilişki ile kaldım ikinciyi de öyle basit olacak sandım ama öyle olmuyormuş çok üzülüyorum iki kere kimyasal oldu artık sevinecegim güzel sağlıklı bir gebelik istiyorum kızım çok istiyor kardeşi olmasını rabbim nasip eder insallah belli mi olur bana da vesile olur belki bu kür

Ayy çok iyi ya inşallah bende deneyeyim belli mi olur faydası oluverir inşallah.bende kızıma inan bi kere korunmasız ilişki ile kaldım ikinciyi de öyle basit olacak sandım ama öyle olmuyormuş çok üzülüyorum iki kere kimyasal oldu artık sevinecegim güzel sağlıklı bir gebelik istiyorum kızım çok istiyor kardeşi olmasını rabbim nasip eder insallah belli mi olur bana da vesile olur belki bu kür

Ah evet. Muhteşem bir kür. 10 günden fazla yenmesi kiste sebep olabilir, buna dikkat et olur mu🤗 bunun dışında her ay yenmesinde sakınca yok❤️🤗

Denicem sonucta hepsi doğal şeyler.ben ilk düşüğe klomen ile kalmıştım yine kullanırsam klomeni onunla beraber bunu da yesem sorun olmaz galiba sonucta doğal daha da destekler sanirm

Onu bilmiyorum, güvendiğin bir doktor ya da hemşire varsa danış mutlaka. Belki yan etkisi olur ikisinin, yumurtalığına.

Back
X