Canım benziyor yaşadıklarımız biraz. Benim de bebeğim gelişmedi, kalp atışlarını gördük ama sesini duyuramayacak kadar zayıftı. Ben kendiliğinden düşük yaptım. Ağrı sızı pek olmadı ama. Hamile kaldığımda herkese söyledim hemen. Öğretmenim... Öğrencilerim, onların aileleri sağolsunlar pek şımarttılar. Yemekler yapıp gönderdiler. Bizim sıpalar bebek eşyaları alıp hediye ettiler ama bende de bi burukluk vardı. Sonra kanama başlayınca doktora gittim. USG ile baktı, sorun yok, içeride kanama görünmüyor, bebek yukarıda, rahim kapalı ama az büyümüş bu 5 gün içinde dedi. Progestan verdi. 15 dakika sonra düşük oldu kendiliğinden. Biz bu progestan konusuna takıldık. Bildiğim kadarıyla sağlıklı bebeği annenin rahiminden kaynaklanan sorunlardan dolayı düşürmemek için veriliyor bu hormon. Benim doktorum sağlıksız bebeği içimde tutmaya çalıştı, kürtaj yapıp para kazanmak için. Allahtan 1 tane içtim, 15 dakika sonra kendiliğinden düşük oldu. Çok kırıldım, bir daha aynı doktora gitmedim. Haber bile vermedim düşüğü.