Düşük sonrasi gebelik

ozgeanne

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
531
160
18
25
Kızlar merhaba. 9 Mart son adet tarihimdi, 15 Mayıs da bebeğimi kaybettim. Femara ile hamile kalmıştım. Düşük sonrasi hemen gebelik olur diyorlar, doktorum korunmayı önermedi çünkü rahim temizlenmiş dedi. Düşükten ne kadar zaman sonra tekrar gebelik oluştu

Canım ben de birkaç defa düşük yaptım doktor her seferinde 3 ay korun dedi 3 ay korunduktan sonra ilk ay hamile kalamıyorum ben 2. ay kalıyorum vücudum öyle adapte olmuş çünkü

Canım ben de birkaç defa düşük yaptım doktor her seferinde 3 ay korun dedi 3 ay korunduktan sonra ilk ay hamile kalamıyorum ben 2. ay kalıyorum vücudum öyle adapte olmuş çünkü
Yaaa bunu hiç duymamıştım canım, Haziran 15 te adet gördüm. Adet sonrasında değerlendirdik, bakalım 15 temmuza kadar ne olacak

Geçmiş olsun öncelikle. Bana da doktorum 1 regl sonrası düşünebilirsin demişti ama başka bir doktor da hormonların vitamin değerlesin toparlanması rahmin yeniden kendine gelmesi açısından 3 ay beklemeyi öneriyoruz demişti 3 ay bekledim diğer ay gebelik oluştu. Daha sonra onu da kaybettim kürtaj oldum bu defa yine 3 ay bekledim diğer ay yeniden gebelik oluştu. Yani regl bile beklemeyen de var ama en az 1 regl kadar beklemek gerek

Merhaba geçmiş olsun. Benimde son adet tarihim marttaydi mayıs sonu gibi 8 haftalik düşük yaptım. Tam 1 ay sonra yani haziranda adet oldum. Temmuzda regli beklerken hamile oldugumu öğrendim. Şükür sağlıklı ilerledi.

Anladım canım Rabbim inşallah isteyene tez zamanda nasip etsin

Hemen hemen aynı şeyler. Ben kontrole gittiğimde 9+4 tüm ama bebeğim 7+1 de kalbi durmuş. Sonra kendiliğinden düşük oldu, 10 gün kanama sürdü. Üzerinden bir adet dönemi de geçti. Bakalım şimdi 10 gün kaldı adete. Eğer bu ay da gebelik olmamışsa femara kullanmayı düşünüyorum. Çünkü o gebeliğim de femara sonucu olmuştu

Merhabalar ben 1 ay öncesinde düşük yaptım 4 haftalıktı yeniden henüz adet görmedim ama hamilelik belirtilerim var 2 gündür çok hafif lekelenmem oldu yardımcı olabilirmsiniz

Merhabalar ben 1 ay öncesinde düşük yaptım 4 haftalıktı yeniden henüz adet görmedim ama hamilelik belirtilerim var 2 gündür çok hafif lekelenmem oldu yardımcı olabilirmsiniz
Adet gününüz geçtiyse veya yakınsa kan testi yapın sonuca göre ancak gebeliğin varlığından bahsedilebilir.Ama adet görmeden yumurta gelişmez diye düşünüyorum yumurta gelişmeden de haliyle gebelik olmaz ama inşallah öylesinizdir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…