Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim oncelikle cok gecmis olsun Allah tekrar verir insallah.Kac haftalikti cok Ileri bir gebelik degilse hemen kalmanda bi sakinca yok .Bende kasim ayinda 12 haftalik bebegimi kaybettim doktorum ben size yasak koyamam vucudunuzu dinleyin sizi en iyi siz tanirsiniz dedi ama bence bir iki defa edet olmayi bekleyin bi duzene girsin ki dusuk sonrasi hamile kalmak daha kolay oluyo sanirim ben iki defa regl oldum ve dun hamile oldugumu ogrendim bu haberide ilk size vermis olduminsallah sorunsuz bi sekilde tamamina ermek nasib olur
Ben agustos sonu kurtaj oldum. Ekim basi hamileydim. Tamamen senin psikolojik olarak hazir hissetmene bagli. Zaten rahmin ne zaman toparlanirsa o zaman hamile kalirsin.
Allah saglikli evlat nasib etsin.
bende bebegimi kaybettim ve küretaj oldum benim doktorum 2 ila 3 ay vücudun kendini toplaması gerektigini anlatıp beklemem gerektigini söyledi umarım yardımcı olmusumdur
aa hemen kalmışsınız ne güzel :) şimdi bebeğin durumu nasıl inşallah her şey yolundadır aslında çok istiyorum bugün olsa keşke ama yinede rahim toparlansın istiyorum 3 ay kadar.
Ben 9haftaliktim. Kurtaj oldum. Doktoruma sordugumda sen psikolojik olarak hazr oldugunda dusun. Zaten rahmin toparlanmadan hamile kalnazsin hamile kalirsan da korkma rahim toparlanmis demektir dedi. Su an hamile kaldigindaki dusuk tehlikenle hic dusuk yapmamis bi gebenin dusuk tehlikesi ayni dedi. Bende ilk adeti bile beklemedim bu kadar cabuk toparlayamam zaten diye korunmadim ve hamile kaldim:)
Baska bir doktora basladim hamilelikte. O da durumu anlattgmda hic erken olmus falan demedi. Simdi hersey yolunda cok sukur.![]()
maşallah maşallahşimdi ne kadarlık hamilesiniz
20haftalik. 5.ayimdayim.
maşallah allah nazarlardan saklasın her ikinizi de
bana da dua edin ne olur bizde de sorun çıkmaz inşallahAmiin. Tesekkur ederiz![]()
bana da dua edin ne olur bizde de sorun çıkmaz inşallahçok korkuyorum ya yine düşerse diyee
İnsallah hic bi sorun olmadan hamile kalir. Saglikla kucagina alirsin.
Bir sene sonra da hamile kalsan ayni tedirginlik olacak. Hamilelik ilerledikce aşılıyor bu durum ancak.
ay çok sevindim hayırlı olsun inşallah :) sağlıcakla kucağına alırsın inşallah . benim 4 buçuk haftalık düştü.bende 3 ay bekleyelim diyorum eşimde benimle aynı fikirde ama bazıları da hiç beklemeden yapın diyorlar kafam karıştı
4,5 haftalik gebelikte daha kese bile tam olusmuyo canim adet kanamasi gibi bi kanama yasamissindir sanirim.3-5 ay olmasa bile bir iki defa reglinin duzene girmesini bekle bence .Bi kac kisiden dusuk sonrasi Cabuk hamile kalindigini duymustum inanmamistim ama ilk denemede oldusendede buyuk ihtimal Cabuk olur diye dusunuyorum.Bu arada hamile oldugumu sendenve tabii konunu okuyan arkadaslardan baska kimse bilmiyo
esime nasil soylesem acaba:44:
4,5 haftalik gebelikte daha kese bile tam olusmuyo canim adet kanamasi gibi bi kanama yasamissindir sanirim.3-5 ay olmasa bile bir iki defa reglinin duzene girmesini bekle bence .Bi kac kisiden dusuk sonrasi Cabuk hamile kalindigini duymustum inanmamistim ama ilk denemede oldusendede buyuk ihtimal Cabuk olur diye dusunuyorum.Bu arada hamile oldugumu sendenve tabii konunu okuyan arkadaslardan baska kimse bilmiyo
esime nasil soylesem acaba:44:
birde canım cinsel ilişkiye ne zaman başlayabiliriz doktora sormayı unuttum![]()