Düşük sonrası hamilelik

YelizUmay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
46
15
38
42
Selam kızlar , yakın zamanda 9 haftalık düşük yaptım. Kalbi durmuş bebeğimin. 11+5 te kanamayla gidince farkettik..Bu şekilde bir hikayesi olup tekrar hamile kalan arkadaşlar kaç ay sonra hamile kaldınız.Kısa sürede toparlayabldiniz mi ? Koca bir boşluk içindeyim.

Canım hiç üzme kendini. Kendini de suçlama inan bu hayatta yiyecek ekmeği olan doğuyor yaşıyor.
Souna gelirsek bende 9. Haftada kürtaj olmuştum bebek gelismedigi için. Dr bir ay korun demişti öyle yaptım ama uc adet sonrası hamile kaldım. Allah tez zamanda kucağını doldursun...

Aminn canım , sende yavrunu sağlıkla büyüt inşallah 🤲 .Umarım bende çok uzun sürmeden tekrar hamile kalabilirim.

Canım bende yeni bebeğimi kaybeytim 22 haftalıktı 1 ay oldu çok üzücü gerçekten hep aklımda ama devam etmek zorundayım ve beni en umutlandıran şey tekrar anne olma isteği ve hayalleri. Sende güzel düşün güçlü ol inşallah hayırlı zaman da sana da bana da isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip olur...

Canım bende yeni bebeğimi kaybeytim 22 haftalıktı 1 ay oldu çok üzücü gerçekten hep aklımda ama devam etmek zorundayım ve beni en umutlandıran şey tekrar anne olma isteği ve hayalleri. Sende güzel düşün güçlü ol inşallah hayırlı zaman da sana da bana da isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip olur...
Aminn canım ne güzel dua etmişsin 🙏 inşallah en kısa sürede bu hüznümüz sevince döner , burdan paylaşırız mutluluğumuzu.

Back
X