Çok yeni değil miydi ilişki için ? Biraz bekleseniz rahim toparlansaydı bi 15 gün en azından.merhaba,
5 şubatta dusuk yaptim.ve kanamam bitti. ama kucuk bir parca kalmis, onun icin kurtaj olacagim galiba doktoedan bilgi bekliyirum.
soyle ki ocak ayindan beri iliskiye karsi isteksizim. kocam asla zorlamiyor. 1 2 ken benim yonlendirmem ile basladik. kendimi zorlayip sorunu asmak istedim. sorun su ki iliski sirasinda kuru kaliyorum. vucudun sivi salgilamiyor. daha once boyle bir sorunum olmamisti. östrojen azligindan olurmus ama dusuk sonrasi östrojen duser mi? var mi daha once boyle bir sey yasayan?
23 gun oldu. isteksizligimin oncesi de var. esimi de dusunerek hareket etmek istiyorum. hem de yapmam geremen bir tedavi varsa geciktirmeden baslamak istiyorum. yani bu bir hormonal problemse ve tedavi gormeliysem sagligimi ertelemek istemiyorum.Çok yeni değil miydi ilişki için ? Biraz bekleseniz rahim toparlansaydı bi 15 gün en azından.
1-2 kez deyimce ben bugünden bahsettiğinizi düşünmedim. Kürtajdan sonra ki süreç diye anladım.23 gun oldu. isteksizligimin oncesi de var. esimi de dusunerek hareket etmek istiyorum. hem de yapmam geremen bir tedavi varsa geciktirmeden baslamak istiyorum. yani bu bir hormonal problemse ve tedavi gormeliysem sagligimi ertelemek istemiyorum.
kurtaj henuz belli degil. bu hafta doktora gidecegim, bilmiyorum ne soyleyecekler. son gittigimde minik bir parca kalmis diyip dusuk.icin ilac vermislerdi ama ilac kanama yapmadi bende.1-2 kez deyimce ben bugünden bahsettiğinizi düşünmedim. Kürtajdan sonra ki süreç diye anladım.
Ocak ayı zaten gebeydiniz bir hormon değişikliği yaşanıyor. Kürtaj sonrası da rahim toparlanacak zaman lazım.
Yani şu aşamada yapılacak şey bence biraz beklemek. Kürtajın gebeliğin etkisi bir azarsın da sonra isteksizlik devam ediyorsa tedavi olursunuz.
Eşinizin de bu süreçte sabırlı olup destek olacağına eminim. Siz de düşünmeyin şuan bunu.
İşte kürtaj olmasa dahi rahim şuan farklı bir durumda. Hormonlar aynı şekilde.kurtaj henuz belli degil. bu hafta doktora gidecegim, bilmiyorum ne soyleyecekler. son gittigimde minik bir parca kalmis diyip dusuk.icin ilac vermislerdi ama ilac kanama yapmadi bende.
Parça ksldigini beta testiylemi ultrasyon ilemi bildi Dr çok geçmiş olsunkurtaj henuz belli degil. bu hafta doktora gidecegim, bilmiyorum ne soyleyecekler. son gittigimde minik bir parca kalmis diyip dusuk.icin ilac vermislerdi ama ilac kanama yapmadi bende.
Ultrason ile gorulmustuParça ksldigini beta testiylemi ultrasyon ilemi bildi Dr çok geçmiş olsun
Kürtaj nasıl bı islem zormuUltrason ile gorulmustu
Benimde ölu dogum kurtaj sonrasi bir iki iliskide olmustu ama sonrasinda gecti.merhaba,
5 şubatta dusuk yaptim.ve kanamam bitti. ama kucuk bir parca kalmis, onun icin kurtaj olacagim galiba doktoedan bilgi bekliyirum.
soyle ki ocak ayindan beri iliskiye karsi isteksizim. kocam asla zorlamiyor. 1 2 ken benim yonlendirmem ile basladik. kendimi zorlayip sorunu asmak istedim. sorun su ki iliski sirasinda kuru kaliyorum. vucudun sivi salgilamiyor. daha once boyle bir sorunum olmamisti. östrojen azligindan olurmus ama dusuk sonrasi östrojen duser mi? var mi daha once boyle bir sey yasayan?
Kurtaj olmadim tatlim. Evde dusuk yaptim. Sonra kalan parca icin misoprostol diye bir ilac verdiler. Ilac kanama yapmadi bende ama sonraki ultrasonda parca yok dediler. Ama tam parcanin oldugu yerde polip olusmus, simdi onu takip edecekler, belki onun icin kurtaj olmam gerekir.Kürtaj nasıl bı islem zormu
Anladım çok geçmiş olsun bende düşük yaptım geçen günlerde beyaz zar gibi parça düştü sizdedemi o sekildeydiKurtaj olmadim tatlim. Evde dusuk yaptim. Sonra kalan parca icin misoprostol diye bir ilac verdiler. Ilac kanama yapmadi bende ama sonraki ultrasonda parca yok dediler. Ama tam parcanin oldugu yerde polip olusmus, simdi onu takip edecekler, belki onun icin kurtaj olmam gerekir.
Benim yaklasik 11 haftalikken oldu dusugum o nedenle pek cok kan ve doku vardi.Anladım çok geçmiş olsun bende düşük yaptım geçen günlerde beyaz zar gibi parça düştü sizdedemi o sekildeydi
Sizinki buyukmus rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimizeBenim yaklasik 11 haftalikken oldu dusugum o nedenle pek cok kan ve doku vardi.
cok gecmis olsun size de. Allah bir daha gostermesin
Bence hiç stres yapıp gerilmeyin daha rahim tam anlamı ile temizlenmemiş dediğinize göre bu durumda henüz hormonlarınız da tam dengeli değildir. Zaten bünye hamilelik ile değişiyor üzerine düşük yok efendim parça kaldı belki kürtaj derken şuan tüm odak noktanız ister istemez rahminiz olunca stres de olmuşsunuzdur. Çünkü insan pür dikkat kendini dinliyor adetim eskisi gibi olacak mı, yumurtlama eskisi gibi olacak mı, ağrı sızı varmı, ilişki eskisi gibi olacak mı aman enfeksiyon mu olurum derken hormonunuz sıkıntı olmasa da stresten kendinizi dinlemekten yine olur.merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?