Dusuk sonrasi ilk adet nezaman oldunuz

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba dusuk sonrasi ilk adet nezaman oldunuz bugun benim 32 gun oldu hala adet olmadim eger adet olunmassa bi problem var demek mi oluyor bilgisi olan basina gelen varmi

Merhaba dusuk sonrasi ilk adet nezaman oldunuz bugun benim 32 gun oldu hala adet olmadim eger adet olunmassa bi problem var demek mi oluyor bilgisi olan basina gelen varmi
Ben 31 gün sonra oldum ama normal adetim gibi değildi .yani kürtajdan sonra düzensizlik vs olabiliyor.operasyondan bı hafta on gün sonra tekrar kontrole gittiyseniz bı sıkıntı yoktur inşallah.ikinci reglimde soğan kürü sayesinde düzene girdi geçmiş olsun

40 gün diyorlar.bende öyle olmuştum.40 gün bekleyin olmasa mecbur doktora gitmelisiniz sıkıntı var demektir

40 gün diyorlar.bende öyle olmuştum.40 gün bekleyin olmasa mecbur doktora gitmelisiniz sıkıntı var demektir
Tesekkurler cevabiniz icin kontrol lerde bi problem yoktu bakalim bende oyle dusunuyorum 40 gun gecsin de oyle doktora gidelim diye ama yinede sormak istedim mesala sizinde 40 gun de olmus Boyle duyunca rahatliyorum yoktur bi problem diyorum

Ben 31 gün sonra oldum ama normal adetim gibi değildi .yani kürtajdan sonra düzensizlik vs olabiliyor.operasyondan bı hafta on gün sonra tekrar kontrole gittiyseniz bı sıkıntı yoktur inşallah.ikinci reglimde soğan kürü sayesinde düzene girdi geçmiş olsun
Benim de dusukden tam 1 ay somra lekelenmem başladi. 2 gun lekelenme kahverengi. 1 gun su gibi ama sadece bir defa olan açik renkte kan. Devaminda bir gun lekelenme. Ve bitti. Adet mi simdi bu? Sizde nasildi? Benim gibi az mi çok mu?

Back
X