Düşük sonrası kahverengi akıntı

la rosa

Ege- 07.08.2017
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
2.297
3.185
83
36
Kızlar selam.

Düşük yapalı 17 gün oluyor. Hala kahverengi akıntılarım devam ediyor. Bu kanamalar daha ne kadar sürer bilgisi olan var mı? Artık psikolojim bozulmaya başladı. :(

evet benimde 20 gün devam etti düşükten sonra son doktor kontrolune gittin mi içinde parça v ar mı yok mu ona bakıyorlar
arkadaşlarımın 3 gün sürmüş herkeste farklı oluyor
ben doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım

evet benimde 20 gün devam etti düşükten sonra son doktor kontrolune gittin mi içinde parça v ar mı yok mu ona bakıyorlar
arkadaşlarımın 3 gün sürmüş herkeste farklı oluyor
ben doktorun verdiği ilaçları kullanmıştım

canım doktora gittim, parça kalmamış içinde rahim temiz dedi. Düşükten önce ve sonra olmak üzere neredeyse 1 aydır kanamam var. İnşallah biter en kısa sürede.

canım doktora gittim, parça kalmamış içinde rahim temiz dedi. Düşükten önce ve sonra olmak üzere neredeyse 1 aydır kanamam var. İnşallah biter en kısa sürede.
giderek azalması lazım yoğunluğu benim 10gün hiç durmadan devam etti sonra kahverengi şeklinde devam etti sonra iş için kıbrısa gittim orada sanki kafam dağiıldı kanamam kesildi takip ettim yok birazda psikolojik olabilir.
geçmiş olsun

giderek azalması lazım yoğunluğu benim 10gün hiç durmadan devam etti sonra kahverengi şeklinde devam etti sonra iş için kıbrısa gittim orada sanki kafam dağiıldı kanamam kesildi takip ettim yok birazda psikolojik olabilir.
geçmiş olsun

belki de biraz rahatlamak lazım... çok teşekkürler, hepimize geçmiş olsun.

canım düşükten ne kadar sonra hamile kaldın ve ne kadar korundun

Canım 2 ay korundum, 5.ayın sonunda hamile kaldım.
Anladım canım bende düşük yaptım doktor önce 2 ay dedi sonra 3 ay en son kontrolde de üzerinden 1 adet dönemi geçse yeter dedi kafam karıştı ama buradan okuduğum kadarıyla rahim sanırım kendini hazır hissedince hamile kalınıyor. düşükten sonra test yaptırrdın mı bu benim ilk hamileliğimdi

Back
X