Düşük sonrası kahverengi lekelenmem oldu..

hayalim3kelime

evli-mutlu-çocuklu(ins)
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
524
12
643
ben 2 ay once düsük yaptım ve ilk adetimi gördüm ve adetime daha 15 gun var ve kahverengi lekelenmem oldu neden olabilir daha once basıma hiç gelmemisti(( bilgisi olan varsa yardım...

Geçmiş olsun. Düşükten sonra adet düzeni değişiyor...Hele de kürtaj olunduysa...
Ben de ocak ayında düşük yaptım, benimki erken düşüktü kürtaj olmadım. Ona rağmen, adetlerim bir haftaya kadar gecikiyor 2 aydır...
Sanırım yumurtlama düzeni vs. değişiyor...
Bu ay doğal bazı kürler uyguluyorum bakalım eski düznine girecek mi...

Canım düşük yapmadım ama yine burda okumuştum düşükten sonra 2-3 kere ara kanamlarım oldu ama düzene girdi yazıyordu birisi.Ama istersen bir dr una görün kafan rahatlasın

benim düzene girdi zaten iki aydır düzenli oluyorum ama bu leke kafamı cok karıstırdı ilk kez bole oluyor

Son düzenleme:
bilmiyorum ki daha adetimede cook var
bugun turkcellden durduk yere bi mesej aldım adet tarıhını gir gebelikte birlikte yol alalım diye bende yazdım yolladım ve ılk gelen mesej bu gunlerde hafif kanamalar olabilir endiselenmeyin sperm yerlesiyor demektir diye:18:

bi işaretmi bu ne boyle mesej durduk yere ve boyle bir zamanda

hanı durduk yere umıtlendırmek ıstemem senı ama benımde aklıma ılk öyle geldı hamıle olma ıhtımalın varmı pekı

selam hayalim3kelime bende konunu ilk okuyunca yerleşme kanamasımı acaba dedim ve yazmadan duramadım ama bide şu var bukadar erken yerleşme kanaması olurmuki 15 gün varmış daha..

bende bilemiyorum son adetimde 4 gun surdu cook azdı ne oldugunu bende anlayamadım bu ay hersey anormal bende

adetimede 2 gun kaldı sadece kasık agrısı oluyor arada belkide psikolojik bilgisi olan varmıııııııııııııııııııııı

adetimede 2 gun kaldı sadece kasık agrısı oluyor arada belkide psikolojik bilgisi olan varmıııııııııııııııııııııı

düşükten sonra bende de oluyo canım arada kırmızı, kahverengi,pembemsi akıntı ile birlikte leke geliyor, ama inşallah seninki bebişin habercisi Yerleşme kanamasıdır Allah gönlüne göre versin.

mrb kızlarr.. bende bebeğimi kaybettim. ßen 13 haftalık sanarken o 8 haftalıkken kalbi durmuşş.. 19mayısta ilaçla düşük yaptım parça kaldıqı içinde kürtaj oldum.. 1 hafta kanamam oldu ve 19 haziranda tekrar adet gördüm.. ve 6 temmuzda kahverengi siyah ve pembemsi lekelenmelerim olmaya basladı nerdeyse 20 gün olacak hala devam ediyo ve adetim 5 gün gecikti acaba lekelenmemi adetimi geciktiriyo. lekelenme varken hamile kalabilirmiyimki bilgisi olan varmıı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…