Düşük sonrasi kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hg123
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hg123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2018
5
0
86
38
Gebelik istiyordum 9 nisanda bir düşük yaptım hafta olarak çok küçüktü anlamadim 14 agustosta birdaha gebe kaldim fakat bu kez bebek saglıklı skar gebelik oldugunu ögrendim bircok doktra gittim baziları dogar ama dogumda dık yaracagız rahımını kaybetme 5 tüp kan gerek mesanene yapısabılır sonra üniversiteye gittim ordaki perinotoloji doçent doktr 15 16 da dikişlerin patlar karin agrısıyla gelirsin iç kanamadan ölürsün dedi ve fetüsit uygulandı bebegımın kalbi durduruldu 11+1 de sonra düşük için beklemeye gectım düşük olustu ama parçalar kalmiş denildi bekleyelim kanamam hala kesilmedi 17 gün oldu sonrasında rahim yırtıgı ameliyatı olacagım laparaskopi ile yardım hanımlar kanamam neden kesilmedi ve rahim nekdr süreye kalinlaşir ameliyat için kalinlaşması gerekiyormuş

Merhaba, çok geçmiş olsun. Ben normal bir düşük yaşadım bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. Sonrasında içeride kan pıhtıları kaldığı için ( hiç doğum yapmayanlar zor atarmış, çünkü rahim hemen kapanırmış ) ilaçla düşük yaptırdılar ve 1 ay boyunca kanama oldu. 40 günün sonunda 2 adet döngüsü sonrasında tekrar gebe kalmama izin verdiler. Sizin süreciniz daha komplike belki 6 ay beklemeniz istenebilir. muhtemelen ultrasonla rahim kalınlığınızı takip ederler. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bugün kontrolum vardı daha kalan ufak parçalar oldugu gibi duruyor dedi doktr kanamamda togaf dedim sarımtırak yok gibi bi anda boşalır gibi geliyor dedim normal dedi kalan parcaları atana kdr her hafta kontrol denildi gecen haftadan bu yana atmadıysa bana neden ilaç vermiyorlar atmam için yada ameliyat olucam sonuçta ameliyata alip hem temizlese hem yırtıgı dikse beklemek cok zor oluyor hep birsey düşünüyorsun acabamı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…