Dusuk sonrasi regl

Pembemisket

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2016
18
3
16
34
Herkese iyi bayramlar kizlar dusuk sonrasi 43.gunum ve hala adet olmadim sizler kacinci gun oldunuz boyle gecikme yasayanlariniz varsa yardimci olabilirlerse cok sevinirim

Canim normal sıkı ti yapma kişiden kişiye değişiyor ..45 50 günde bile olmayan var. Sen 5 gun felan bekle so ra nasip olursa bi mu ayi eye git.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canim.

korkma canım normaldır duzensızlık dusukten sonra 2 ayı gecerse eger doktora gozuk tabı oncekı adetlerın duzensızse oda etkıler bnce

Adetlerim cok duzenliydi onceden bgun cok acik renkte kanamam basladi takip edicem bakalim yerlesme kanamasi nasil bsey ay hala umudum var bebek icin:(

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?

Merhaba hanımlar, ben de grubunuza yeni katılanlardanım. 9 yıllık evliyim. 8 yaşında bir oğlum var. 1,5 yıldır 2.çocuğumuzu istiyoruz, ama yaklaşık 7 ay önce 4 haftalıkken bir düşük yaptım. kontrole gittiğimde doktorum bana yumurtalıklarımın gayit iyi olduğunu, yalnız normal doğum yapan kadınlarda normal olabilecek yaram olduğunu söyledi. Ben de "Hocam, 2.hamileliğimi hemen istiyoruz" dediğimde "o zaman, doğumdan sonra yaranı tedavi edelim, rahim kanalını bozabilir dondorma ya da yakma işlemi" dedi. kontrole gideli 5 ay oldu, ama hala hamilekalamadım, normal mi, tekrar başka doktora gideyim mi?
Yumurtlama günleri tutturduguna emin misin peki?

Back
X