Düşük sonrası tekrar gebe kalma şansı ne kadar?

zynp26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
38
10
38
Diyarbakır
Merhaba kızlar 9 haftalık hamileyken bebegimin kalbi durdu ilaç aldim düşürdüm ilk gebeliğimdi ve aşılama ile oldu.. bu süreçten sonra hamile kalan varmı çok ümitsiz ve karamsarim

Z zynp26 Canim gecmis olsun bende dusuk yaptim su an 2 aylik korunma asamasindayiz bana dr.her dusuk gebeligi %2 arttirir demisti umutsuz olma

Dış gebelikte de keske öyle olsa korunmama gerek kalmasa bizde durum daha zor tekrarlama riski cok fazla allah yardimcimiz olsun vardir bundada bir hayır

Dis gebelik yasayan birinin tekrar dis gebelik yasama riski fazla
Hmm benimde bebegim 9.5 haftalikken karnimda öldü 28 eylulde kurtaj oldum ama cok korkuyorum yine ayni seyler olcak diye tekrar hamile kalmk istiyorum ama o 9 ayi nasıl bu korkuyla geçircem bilmiyorum

Dis gebelik yasayan birinin tekrar dis gebelik yasama riski fazla
Öle düşünme, kendim ankaradayım ama istanbulda yaşayan çok sevdiğim bir aile var. İlk düşük yaotı sonra dış gebelik oldu.. Derken derken şimdi yaşını doldurmuş kızı var ve dünya tatlısı.. Dilerim ki Allah evlat isteyen herkesin kucaklarını bir değil en az 2 evlatla doldursun sağlıklı bi şekilde.. Bir de o arkadaşım çok zor gebe kalıyordu.. Lütfen pes etmeyin bugun 70 yaşındaki kadın bile bebek doğurdu görmüşsünüzdür..

Benimde 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu mart ayinda kurtaj oldum pesine 6.ayimda gebe kaldim. (( 3 ay korunma ewresini sayıyorum)) cok sevindim cok cok fazla bu bebistede deger yeterince iyi artmiyirdu ilk zamanlar cok güzel gitti bir anda düşüşe gecti dis gebelik dediler cok üzüldüm vardir Allahin bir bildiği ama 1 yilda 2 kurtaj kotu oldu moralMen. Allah kimseye yasatmasin beterinden de korusun dis gebelikten kurtaj olmadim ama olabilirim

Hmm benimde bebegim 9.5 haftalikken karnimda öldü 28 eylulde kurtaj oldum ama cok korkuyorum yine ayni seyler olcak diye tekrar hamile kalmk istiyorum ama o 9 ayi nasıl bu korkuyla geçircem bilmiyorum
Zaten ilk 8-10 hafta arası düşük olasılığı yüzde 20 canım. Ben şimdi 15 haftalığım ve doktorum ilk keseyi gördükten sonra dedi ki, kese var ama kalp atımı haftaya dedi. Ama atmayadabilir bebek düşedebilir dedi. Negatif olduğumu düşünme yüzde 10 olasık bu şekilde yapılan araştrmalarda dedi. İlk 3 ay dolana kadar heveslenme dedi.. İnan ki heveslenmedim. Ve sıkıntılar da yaşadım kanamam oldu yani.. Bişi gördüler rahimde bebeğin kafasından çıkan bi oluşum mu diyen doktor bile oldu o zaman gebeliği sonlandırırız dedi.Tamam dedim. Bir başkası miyom dedi. Derken derken o oluşum meğer hematommuş.. Ve şuan lekelenmem devam ediyor ne olacagım belli değil dua ediyorum sadece.. Ama umutluyum. Sen de umudunu toplasan hiç fena olmaz :)

Yanlış yazmışım yüzde 10 değil yüzde 20 düşük olasılığı olacaktı

Yakın arkadasım düşükten 2 ay sonra hamile kaldı şimdi 2 yasında sağlıklı bir evladı var Allah herkese nasip etsin

Back
X