Gebeliğe Hazırlık Dusuk sonrasi tekrar gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esra2215

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2021
25
4
1
22
Arkadaşlar 1 yıldır cocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz tedavi sonrası hamile olduğumu öğrendim öğrendikten 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim 6 haftalikti dusuk yapalı 10 gun oluyo şimdi tekrar bebek istiyoruz aynı ay içinde tekrar olur mu böyle olan var mı acaba ?

çok geçmiş olsun. doktorunuza danıştınız mı? genelde 1 adet dönemi beklemeyi uygun buluyorlar hormonlar düzelsin rahim kendini toparlasın diye.

Bende senin gibi 6 ay bekledim. Gebeliği öğrendikten sonra 10 gün sonrası kanama başladı ve düşük yaptım 6 haftaya yeni girmiştim. Sevincim 10 gün sürdü resmen adet olur gibi kanadım bitti. Tam 30 gün sonra adet oldum , şuan adetim bizde korunmuyoruz.. doktor korunma dedi kürtaj olmadım belki ondandır zaten hemen olucağını zannetmiyorum düşükten sonrada korunmadm olmadı bakalım bu ay tutucak mı nasip....

çok geçmiş olsun. doktorunuza danıştınız mı? genelde 1 adet dönemi beklemeyi uygun buluyorlar hormonlar düzelsin rahim kendini toparlasın diye.
Çok teşekkür ederim evet doktoruma gittim hiç adet görmeden de hamile kalabilirsin yani mümkünmüş ama eğer olmazsa adetin 2. Günü gel dedi gerek olursa tekrar ilaç veririz dedi ama çok istiyorum hemen olsun istiyoruz..

Çok geçmiş olsun cnm çok zor bi durum Rabbım inşallah aynı duyguyu ve sevinci tekrar yaşatır bizlere ldaha sağlıklı Bi şekilde haberlerini beklicem umarım iyi haberlerle gelirsin..

Bende mayıs hazıran gbı 6 haftalk dusuk yasdım sonrasında az az da olsa 15 gün süren kanama oldu bitti 5 gün sonra yine 3 gün kanama oldu sonra normal adet kanamam oldu 3.4 ay duzensix adet oldum sonra adetımin duzene girdigi ikinci ayda hamile kaldm yanı dusukten 5.6 ay sonrasına vucut anca kendini topladı ama jerksn farklı tabı dusuk sonrası hemen gebe kalanda var

O zaman en yakın zamanda olur inşallah.

Canım kaybın İçin çok geçmiş olsun, annelik insanın ruhuna bir kere işledi mi artık onu unutup normal bir şekilde hayata devam edebilmek çok mümkün olmuyor..
8-9-10 haftalık düşüklerde 1 adet dönemi beklemek yeterli diye biliyorum daha ileri gebeliklerde süreç biraz daha uzuyor. Ben de 9 haftalıkken kürtaj oldum doktorum 1 adet dönemi beklemenin yeterli olacağını söylemişti.
Umarım en güzel vakitte tekrar gebe kalırsın

Gerçekten çok zor oluyo cnm hala alışamıyorum kabul etmek istemiyorum düştüğünü iyi dileklerin için çok saol ..Rabbım sana da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Umarım öyle olur cnm beklemek bile çok zor geliyor hemen olsun istiyorum ..Allah'm sana da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Merhaba bence 24 temmuzda düşük yaptım kürtaj oldu 9 haftalıktı sağlıksız gebelik denildi ondan düşük olmuş 3 ay felan istemedim kendimi toparlamak istedim şimdi düşünüyorum inşallah bu ay umutluyum tutarda tekrar bu güzel duyguyu bende yaşarım

İnşallah cnm Rabbım en yakın zamanda bizlere bu duyguyu tekrar yaşatsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…