Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önceki bi forumdan hatırlıyorum seni kahve leke var ne demek diye sormuştun.kimyasal gebelik olabilir demiştim ben de. Sanırım başına geldi. Geçmiş olsun öncelikle. Kanama 10 güne yakın sürer azıyla çoğuyla. Kanama bitince doktor korun dediyse de korunma hiç gerek yok.benim başıma geldi.bi sonraki ay hamile kaldım yine.Düşük yaşayan arkadaşlar kanamaniz ne kadar sürdü ve bu süreci nasıl atlattiniz ?
Düşük yaşayan arkadaşlar kanamaniz ne kadar sürdü ve bu süreci nasıl atlattiniz ?
Benimde ilk günler damla şeklindeydi bugun 5. Günüm ve kanamam cok şiddetli geliyor kasiklarimda sancilarim var artik azalmasi gerekmiyo mu bende bunu merak ediyorum ayni şeyleri yaşıyoruz ne kadarlik hamileydin
Benimde ilk hamileligimdi canim 5 haftalikken doktorum sagliksiz oldugunu soyledi kanamayla hepsini atabilirsen kurtaja gerek kalmaz daha yogunlasir kanamalarin ilk 2 gun benimde bu kadar yogun degildi.Adet tarihimden hesaplarsak 7 hafalıktı ama bende şuan kanamanın biraz daha çok olmasını istiyorum bütün parçalar düştümü emin değiliz ve kürtaj olmak istemiyorum ilk hamileliğimdi inşallah sorun olmadan atlatırsın canım
Evet canim kahve lekem olmuştu sonrasinda kanamaya dönüştü doktor düşük yaptığımı söyledi hcg degerlerimde duzenli degildi kese alttan muayenede göründü ama sağlıksız olduğunu söyledi sonrasında zaten kanamalarim siddetlendi ve hala cok yoğun gunde 3 pede yakin beni biraz endiselendiriyo bu yarin muayeneye gidicem.En az bi adet gecmesini bekledin mi peki sen tekrar hamile kalmak için. Bide hic dinlenme firsati bulamadim çalışıyorum sancimda oluyo rapor almayo düşünüyorum
Benimde ilk hamileligimdi canim 5 haftalikken doktorum sagliksiz oldugunu soyledi kanamayla hepsini atabilirsen kurtaja gerek kalmaz daha yogunlasir kanamalarin ilk 2 gun benimde bu kadar yogun degildi.
Artarak devam ediyor canim benimkiŞurayı kullanmayı öğrenemedim daha bi sorun olursa kullanırım demistim bugune kısmet oldu kusura bakmayın, dün yarım saatte 4 ped felan doldurdum parcalar düstükten sonra azaldı biraz daha olması gerek gibi geliyo ama herkeste farklı oluyo sanırsam senin artarak azalarakmı devam ediyo yoksa hep stabil mi
Canim sevindim senin adına ne kadarlıksin bende cok istiyorum rabbim.nasip etsin inşallah biraz korktum amaDaha önceki bi forumdan hatırlıyorum seni kahve leke var ne demek diye sormuştun.kimyasal gebelik olabilir demiştim ben de. Sanırım başına geldi. Geçmiş olsun öncelikle. Kanama 10 güne yakın sürer azıyla çoğuyla. Kanama bitince doktor korun dediyse de korunma hiç gerek yok.benim başıma geldi.bi sonraki ay hamile kaldım yine.
Halsizlik falan yapiyo mu canim sendeŞurayı kullanmayı öğrenemedim daha bi sorun olursa kullanırım demistim bugune kısmet oldu kusura bakmayın, dün yarım saatte 4 ped felan doldurdum parcalar düstükten sonra azaldı biraz daha olması gerek gibi geliyo ama herkeste farklı oluyo sanırsam senin artarak azalarakmı devam ediyo yoksa hep stabil mi
Bu gece ölü gibi uyumuşum 15 saat felan normaldede hiç derin degildir uykum hicbiseyde duymadım hep yorgun hissediyorum belim felan ağrıyo hep bi yatma hissi oluyo sende nasıl?Halsizlik falan yapiyo mu canim sende
Bende oyleyim canim sürekli bi uyuma halindeyim ama işte oldugumdan dinlenemiyorum da yarin rapor isticem 2 gun dinlensem iyi gelir bel ağrısı bende de vardı bugunBu gece ölü gibi uyumuşum 15 saat felan normaldede hiç derin degildir uykum hicbiseyde duymadım hep yorgun hissediyorum belim felan ağrıyo hep bi yatma hissi oluyo sende nasıl?
Canım bide yeni aklıma geldi kanamam artıcagı zaman garip bi hıckırık tutuyo alakalımı bilmiyorum amanhep öyle oluyoBende oyleyim canim sürekli bi uyuma halindeyim ama işte oldugumdan dinlenemiyorum da yarin rapor isticem 2 gun dinlensem iyi gelir bel ağrısı bende de vardı bugun
Bende oyle bi durum olmuyo canım ama tesadufte olabilirCanım bide yeni aklıma geldi kanamam artıcagı zaman garip bi hıckırık tutuyo alakalımı bilmiyorum amanhep öyle oluyo
Merhaba canim doktor bana 2-3 ay sonra yeniden deniyebilirsiniz dedi bende cok.istiyorum insallah nasip olur en azından bi kere regl olduktan sonra denicez sanırımMerhaba kizlar bende yeni katildim araniza. Bende gecen hafta persembe günü kürtaj oldum bebegim gorunmedi 8 haftalikti 5 haftalik gibi gorunuyo dedi bos gebelik dendi ve kürtaj oldum ve şuan cok istiyorum. Yeniden hamile kalir miyim diye acaba benimle ayni durumda olan var mi
38 buçuk.az kaldı inşallah. Ben de korkup üzülmüştüm gerek yokmuş.adet gecikmesi yaşamışsın gibi düşün. Tekrardan oluyor ben ve birsürü örneği var forumda.Canim sevindim senin adına ne kadarlıksin bende cok istiyorum rabbim.nasip etsin inşallah biraz korktum ama
Hemen mi hamile kaldın canım yoksa beklediniz mi bi süre böyle haberler almak sevindirici :) allah kucagina sağlıklı bi şekilde almayı nasip etsin38 buçuk.az kaldı inşallah. Ben de korkup üzülmüştüm gerek yokmuş.adet gecikmesi yaşamışsın gibi düşün. Tekrardan oluyor ben ve birsürü örneği var forumda.