- 22 Haziran 2020
- 176
- 120
- 53
- 36
- Konu Sahibi Lalaland066
-
Canım bence tekrar hamilesin..Herkese merhaba kurtajsiz evde dusuk yaptım. 15 gün önce hcg değerim 150 lerdeydi. Bidaha baktırmadım.
Bugün 30. Gün daha adet olmadım. Gebelik testi yaptim koyu çıktı. Ekliyorum. Acaba hcg sifirlanmadigi için mi?
Kuzum cumaya doktr randevum var o zmn yaptırayım diyirum. Valla hiç hamile olduğum aklıma gelmiyor. 0 belirti..bide bu testi akşam yaptım idrar bile beyazdı nerde ise. . Yarin sabahtan yapicam bakalım koyuluk nasıl, ay bilmiyorum belki giderim dr yarın.. Ben beta sıfırlanmadi ondan böyle diye düşünüyorum. Inşhayırlısı olsunCanım bence tekrar hamilesin..Düşündüğümde 15 gün önce 150 olan hcg sıfırlanmıştır.. Diyelim sıfırlanmadı.. Bu sefer o ikinci çizginin o kadar koyu çıkma ihtimali yoktu bana göre.. Ama bu tamamen benim düşüncem.. Rabbim hakkında hayırlısı versin canım Yarın hemen bir kan testi yapıp sonucu öğrenirsin bizlere de haber edersin tamam mı?
Canım tabi ki umut edip hayal kırıklığına uğramanı istemem ama hamilesin diye hemen belirti verecek değil.. Bende şuan hamileyim.. 2. Kez bebeğimi kaybettikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım planlı değildi ve sıfır belirti ile öğrendim şok olmuştuk yani mucize gibi birşeydi bizim için.. Çünkü ben 4. 5 aylık bebeğimi kaybetmiştim 40 gün sonra doktor bana 5 haftalık hamilesin demiştiKuzum cumaya doktr randevum var o zmn yaptırayım diyirum. Valla hiç hamile olduğum aklıma gelmiyor. 0 belirti..bide bu testi akşam yaptım idrar bile beyazdı nerde ise. . Yarin sabahtan yapicam bakalım koyuluk nasıl, ay bilmiyorum belki giderim dr yarın.. Ben beta sıfırlanmadi ondan böyle diye düşünüyorum. Inşhayırlısı olsun
Cok sevindim ❤ gerçekten mucize. Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsinCanım tabi ki umut edip hayal kırıklığına uğramanı istemem ama hamilesin diye hemen belirti verecek değil.. Bende şuan hamileyim.. 2. Kez bebeğimi kaybettikten sonra hiç adet olmadan hamile kaldım planlı değildi ve sıfır belirti ile öğrendim şok olmuştuk yani mucize gibi birşeydi bizim için.. Çünkü ben 4. 5 aylık bebeğimi kaybetmiştim 40 gün sonra doktor bana 5 haftalık hamilesin demiştibenim mucizem benimle.. İnşallah seninki de seninledir..
Geçmiş olsun canım. Bende 7. haftada düşük yaptım kürtajsız, 2 gün sonra kanama başladı ve 15 gün sürdü regl 4-6 hafta arasında başlar diyorlar ama düşüğün başladığı günü mü baz almam gerekiyor yoksa kanamanın bittiği günü mü?Güncelleme yapayım bugün 31. Gün ve hcg testim biraz siliklesmis. Tam sıfırlanması zaman alacak demek ki.
Saol canim, sanada gecmis olsun. Allahım birdaha yasatmasinGeçmiş olsun canım. Bende 7. haftada düşük yaptım kürtajsız, 2 gün sonra kanama başladı ve 15 gün sürdü regl 4-6 hafta arasında başlar diyorlar ama düşüğün başladığı günü mü baz almam gerekiyor yoksa kanamanın bittiği günü mü?
Doktora git parca kalmis olabilir ben yaşadım aynisini 50. Gunde cift cizgi gordum beta 600lerdeysi minik bir pıhtı kalmis o alındı hizla sifirladi beta. Doktorumda 20 gunde sifirlamasini bekleriz betanin demisti. Hic değilse kanda takip et. Muayenede olmalisin benceHerkese merhaba kurtajsiz evde dusuk yaptım. 15 gün önce hcg değerim 150 lerdeydi. Bidaha baktırmadım.
Bugün 30. Gün daha adet olmadım. Gebelik testi yaptim koyu çıktı. Ekliyorum. Acaba hcg sifirlanmadigi için mi?
2 farklı dr a gittim ozelde muayene olmaya. En son geçen hafta gittim rahim incelmişti temizdi..Doktora git parca kalmis olabilir ben yaşadım aynisini 50. Gunde cift cizgi gordum beta 600lerdeysi minik bir pıhtı kalmis o alındı hizla sifirladi beta. Doktorumda 20 gunde sifirlamasini bekleriz betanin demisti. Hic değilse kanda takip et. Muayenede olmalisin bence
Rahmin temizse endiselenme canim onemli olan o. Usg de baktığı gibi pıhtı kalmis demisti bana doktorum bişey kalsın illaki anlardı iki doktor. 1 haftayada 0a inmisti deger. Beni asil korkutan o donem betayi takip edelim eger yukselip alcaliyosa dis gebelik ihtimali olabilir demisti. Tedavi gordugumuz icinde korunmuyoduk nasilsa olmuyor diye cok sukur ki dis gebelik vs olmadi. Tabi farkli bi goz baksin yine.2 farklı dr a gittim ozelde muayene olmaya. En son geçen hafta gittim rahim incelmişti temizdi..
Cumada devlete gidecem tekrar bi kontrol olmaya.. orda hcg de baktririm. Benim de korkum o yönde içerde bisey mi kaldı da bu kadar geç düşüyor.
Buz keseyi gornustuk canim sonra düşük oldu. Şükür bende de dış gebelik değildi. Bakalım sorcam doktora neden geç düşüyor diye. Çok teşekküler mesajın icinRahmin temizse endiselenme canim onemli olan o. Usg de baktığı gibi pıhtı kalmis demisti bana doktorum bişey kalsın illaki anlardı iki doktor. 1 haftayada 0a inmisti deger. Beni asil korkutan o donem betayi takip edelim eger yukselip alcaliyosa dis gebelik ihtimali olabilir demisti. Tedavi gordugumuz icinde korunmuyoduk nasilsa olmuyor diye cok sukur ki dis gebelik vs olmadi. Tabi farkli bi goz baksin yine.
Tamam canım teşekkür ederim. İlk adeti bekliyorum, sonrasında tekrar deneyeceğiz inşallah tekrardan olur, çok üzücü bir durum. Senin kaç haftalıktı?Saol canim, sanada gecmis olsun. Allahım birdaha yasatmasinKanamanın olduğu günü 1. Gün say canim. 30 -40 gun arası adet bekleiniyor..
Bana dis gebelik ihtimali deme sebebi olasi bir yeni hamilelik durumuydu. korunmuyoduk çünkü tüp bebek yaptiracagimiz için. Bizde kalp atisini almistik o düşükte.Buz keseyi gornustuk canim sonra düşük oldu. Şükür bende de dış gebelik değildi. Bakalım sorcam doktora neden geç düşüyor diye. Çok teşekküler mesajın icin
Nerdeyse 6 haftalık canim. Çok üzücü. Rabbim kimseye bidaha yasatmasinTamam canım teşekkür ederim. İlk adeti bekliyorum, sonrasında tekrar deneyeceğiz inşallah tekrardan olur, çok üzücü bir durum. Senin kaç haftalıktı?
Yaa çok üzüldüm. Rabbim bidaha yasatmasin.Bana dis gebelik ihtimali deme sebebi olasi bir yeni hamilelik durumuydu. korunmuyoduk çünkü tüp bebek yaptiracagimiz için. Bizde kalp atisini almistik o düşükte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?