düşük sonrası..

• Konu Sahibi Konu Sahibi emek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde 4.5 yaşındaki meleğimdi en büyük tesllim kızım nurum benim oda çok etkilendi kardeş gelecek derken yavrum benim

evet benimde etkilendiğim bir diğer nokta kürtaj olayı idi.çok feci bişey.ama bunu canlı bebeklerede yapıyorlar diye bide onun için ağlıyorum.o yavruların günahına nasıl giriyorlar.daha 3.5 olmadı kızım çok şükür o var.ama kardeşin gitti deyince anne ben onu çok özledim gelsin demez mi.kendimemi üzüleyim yoksa kızımı hayal kırıklığı yaşadı onamı bilmiyorum.Rabbim sevdiklerimizi korusun onların acısını göstermesin.

gecmis olsun canim...
ben de kurtaj olanlardanim,kurtajdan sonra tam bir ay sonra benim adetim geldiyani gecen ay kurtaj oldugum gunumde geldi...ama en gec 45-50 gunde gelmesi gerekiyormus...seninki kac gun oldu...kurtajdan sonra hemen hamile kalmak biraz zor ama olabilir de korun demedi mi dr sana riske giriyorsun bence dr u ara sor

Bende ayni seyi hissediyorum su anda. Sanki bebege iyi bakmayi beceremedim karnimda ve o da bu yuzden dustu sanki; suclu hissediyorum kendimi....

kizlar böyle dusunmeyin ya ne olur o zaman dertler hic bitmez..
ben de kurtajdan sonra bir donem öyle dusunmustum ama inanin hicbirseye degmiyor uzuldugunuzle kaliyorsunuz...

kolay degil biliyorum 4 ay gecti benimkinin ustunden ama yeni atlattim
canlarim dusunmemeye calisin tmm mi?

dualarim sizinle Allah yar ve yardimciniz olsun insallah ir daha gostermesin:1hug:

merhaba arkadaşlar bende bugun düşük yaptıgımı öğrendım. sevıncım 5 hafta sürdü sadece. üstüne göruyorum sandım ama degılmış. ılk gebelıgım ve ılk düşüğüm anlayamadım o yüzden. dılerım bır daha yaşamam kendımı bitirdim sıkıntıdan. 1 hafta yataktan cıkmadım duşuk yapmayım dıye ama yatarak önune geçılmıyormuş yıne herşey olacagına varıyormuş anladım. acaba ne zaman yenıden denemeye başlamalıyız ben bunu merak edıyorum. :uhm:

ben de ayni seyi merak ediyorum
benimki de 5 haftalikti ve daha keseyi gormeye gitmeden dusuk yaptim
simdi korunmam gerektigini biliyorm ama 6 ay dedi doktorum bu cok uzun zaman degil mi? ustelik zaten ilk hamilelik hemen olmadi dusukten sorna 6 ay bekeyince ne kadar zamanda hamile kalirim o da belli degil. hayirlisi olsun hepimiz icin.

Ben evlendiğimden beri hamile kalamıyodum geçtiğimiz ay 30 nisanda düşük yaptığımı öğrendim .. 16 nisanda adet olmam gerekiyordu 18 nisanda oldum her zamanki gibi sürdü ama bitmedi tam tersi cumartesi sabahı arttı kanamam kıpkırmızı oldu bende bu yüzden doktora gittiğimde düşük yaptığımı öğrendim o gün bile yani 12 gün kanama sonrası beta hcg değerim 288 di.. 2 gün hastanede yattım kanamam durdu kürtaj olmana gerek yok dedi doktorum muayene sonrası çıktım hastaneden.. hastane çıkışı 9 gün sonra yani 11 mayısta yine kanama başladı adettir dedik adet gibi de 1 haftada bitti.. şimdi 4 haziranda yine adet oldum bugün 3. günüm.. ben bir defa üstüne görme durumu yaşadığım için şu anda acaba bişey var mıdır diyorum. düşükten sonra genelde adet süresi geç olurmuş ben 2 kez adet oldum sizce bu normal mii

Back
X