Aşılama Düşük spermle aşılaması tutanlar lütfen yardımcı olun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben en başta çekildim onu çok şükür oda iyi. Ama olmayınca olmuyor rabbim bilir ne zaman vereceğini. Uzulme yani stres cook etkılıyor.. evet yumurta arttırdık ama yumurtamda oluyor pcos degılım kılo aldım sanırım ondan sadece ben öyle düşünüyorum
Kesinlikle bazi bayanlarda kilo etkiliyo pko olmasa bile. 68 kiloyum 70 e ciksam bile yumurtlama olmuyor adetim duzensizlesiyor

Kesinlikle bazi bayanlarda kilo etkiliyo pko olmasa bile. 68 kiloyum 70 e ciksam bile yumurtlama olmuyor adetim duzensizlesiyor
İşte benm öyle düzensızlık falann yok.. alsamda versemde normal hayatım.bakalım dıkkat edıyorum yedıklerıme

Yıkama sonrası konsantrasyon 13 milyon. Toplam hareket %72 (ileri hızlı+ileri yavaş)
2 milyon spermle doğal yoldan hamile kaldım :) bize aşılama bile yapmıyorlardı 6 tane tüp bebek yaptık olmadı..allah ol derse olur inşalah ..stres yapma ben anladım ki kafa rahat olucak ki vucutta rahatlasın ;)

2 milyon spermle doğal yoldan hamile kaldım :) bize aşılama bile yapmıyorlardı 6 tane tüp bebek yaptık olmadı..allah ol derse olur inşalah ..stres yapma ben anladım ki kafa rahat olucak ki vucutta rahatlasın :KK66:
Ah şu kafayı bi rahatlatabilsem. Teşekkür ederim umut oldunuz. İnşallah bende pozitif sonuç alırım.

Yok bizde yaptırcaz devlet hastanesindeki doktor aşılama olucak dedi bu tane yumurta var vücudumda daha öncede klomen çatlatma iğnesi kullandım şimdi aşılama için doktor bakiyoruz
Bence aşılama, tüp bebek için doktordan ziyade hastane önemli. Laboratuvar iyi olmalı yani. Benim yaşadığım şehir küçük. İyi bi hastane yok. Çok güvenerek yaptırmadım ama 1 kere denemek istedim. Olumsuz sonuç alırsam büyük bi şehire gidip hastane tercih ederim. İnşallah gerek kalmaz tabi bunlara.

Back
X