Dusuk tehdidi ile gebeligin devam etmesi..

Denas14__

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
12.205
31.112
598
Merhabalar..

12 haftalik hamileyim.. hersey normal giderken son 1 hafta icinde yogun kanama ile hastaneye kaldirildim. 2 gun kaldim kanama kesildi..

Simdi kanama,lekelenme olmamasina ragmen icerde kesenin alt tarafinda kanama alani var. Progestan 200 mg kullaniyordum bugun igneyede baslatti doktorum,5 gunde 1 igne olacagim.

Benim gibi olan arkadaslar varsa gelin beraber paylasalim,destek olalim.. moral olarak cokmus durumdayim.16 aylik da kizim var onda hic boyle seyler yasamadim..

kuzeniminde adet kanamasi gibi 9 ay kanamasi oldu igne ilac derken kesiliyodu is yapsa ise gitse kanama basliyodu ama ignelerde ilaclarla kontrol altina almaya calisiyolardi o donem bende hamileydim bayramda topukluyla geziyo bunun bebegi kesin duser bak ben evde oturuyorum yehlikem olmadihi halde dedim benim bebegim dustu onunki dogdu tevekkul et canim omru varsa insallah dogar bu arada onun kanamasi gercekten siddetliydi dogumuna bi hafta kala bile kanamasi oluyodu anladigim kadariyla senin kanamam boyke siddetki degil insallah allah korktuguna ugratmaz bol bol insirah suresi oku canim ferahlik verir

Cok tesekkur ederim canim ..

Evet tevekkul ettim Allah'a biraktim..
Ama moralim illaki bozuluyor..

Yok canim kanamam hic yok, ultrasonda gozuken kesenin alti kanama alani..

Sizede cok gecmis olsun,Rabbim birdaha yasatmasin.

Cok tesekkur ederim canim ..

Evet tevekkul ettim Allah'a biraktim..
Ama moralim illaki bozuluyor..

Yok canim kanamam hic yok, ultrasonda gozuken kesenin alti kanama alani..

Sizede cok gecmis olsun,Rabbim birdaha yasatmasin.
Kısa süre önce aynı problemi yaşadım ..yatman ve bol su tüketmen lazım 3 litre mesela Can'ım ..ağır iş yok ayakları yukarı kaldır ve dinlen ..Allah kısmet ederse 18.ve 20. Haftalarda o kanama alanı yok oluyor ..ama he dikkat edeceksin başka yolu yok

Yok kizimla ilgilenmek disinda bir is yapmiyorum canim en asgari olcude kucagima aliyorum..

16. Haftaya gelebilirsek rahatlariz dedi..

Anlayamadigim bu kadar ilac,igneye icerinin de temizlenmesi gerekmez miydi?

Yok kizimla ilgilenmek disinda bir is yapmiyorum canim en asgari olcude kucagima aliyorum..

16. Haftaya gelebilirsek rahatlariz dedi..

Anlayamadigim bu kadar ilac,igneye icerinin de temizlenmesi gerekmez miydi?
Keşke kızına bakabilecek birileri olsada sen sürekli yatma durumunda kalsan Enazından 2/3 hafta kadar..içerisi plesesanta 16.haftada oluştuğu için plaksanız tarafından emilerek yada kahve akıntı şekilde Dışarı atılarak temizleniyor ..ilaçlar ve iğneler keseyi plesantayı güçlendirmek için

Geçmiş olsun canım benimde 2.ci gebeliğimde kanamam oldu 1 hafta sürdü ama düşük riski fazla yoktu üzüldüm inşallah düzelirsin sağ salim alırsın bebeğini kucağına hayırlısıyla :**

Aynı durumu bende yaşadım kesenin altındaydı benimde 10 gün yattim ve ilaclari kullandım, 1 aya yakın sürdü sonra bitti çok şükür..

Anladim canim bilgi icin tesekkurler..

Ne yazikki kimsem yok. birtek esim aksamlari ilgileniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…