Düşük tehdidi

Pandaask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
29
9
1
35
Kızlar 6 haftalık hamileyim yaklaşık bir hafta önce bir andan ağrısız kahverengi akintim oldu acile gittik iğne ve progestan verdi ondan sonra da hiç akıntı ağrı falan olmadı. Bugün doktor kontrolüne gittim kalp atışını keseyi ve bebeği gördü ama kesenin altında ufak bir kanama alani var dedi. Eve geldim kahverengi akıntı geldi tekrar offf bu durumu yaşayan var mi

Ben yaşadım progestanı alttan alıyorsunuz dimi? Bende o haftalarda kahve rengi akıntım olduğunda bana progestan verdi. Vajinadan aldım ve düzeldi. Ama benim ultrasonda kanama gözükmedi açıkçası..

Benim yeğenimin eşinde oldu aynı durum.
10.haftaya kadar ufak ufak kanaması oldu, progestandan sonraki kanamalar içeride biriken kan. Sonrasında temizlendi ve kanaması olmadı.
İlk 3 ay böyle olması normal, dikkatli olduktan sonra sorun yok demiştir doktoru.
Şimdi nur topu gibi, maşallah :nazar:

Benim yeğenimin eşinde oldu aynı durum.
10.haftaya kadar ufak ufak kanaması oldu, progestandan sonraki kanamalar içeride biriken kan. Sonrasında temizlendi ve kanaması olmadı.
İlk 3 ay böyle olması normal, dikkatli olduktan sonra sorun yok demiştir doktoru.
Şimdi nur topu gibi, maşallah :nazar:
Evet içeride kanama alani varmış zaten. Çok teşekkür ederim içim rahatladı

Ben yaşadım progestanı alttan alıyorsunuz dimi? Bende o haftalarda kahve rengi akıntım olduğunda bana progestan verdi. Vajinadan aldım ve düzeldi. Ama benim ultrasonda kanama gözükmedi açıkçası..
Yol alttan almıyorum ama bundan sonra alttan alacam ağızdan yan etkileri çok

Yol alttan almıyorum ama bundan sonra alttan alacam ağızdan yan etkileri çok

Evet alttan almak hem daha hızlı etki gösteriyor. Ben ilk kullanımda faydasını gördüm. Ağızdan alınca baş dönmesi,kusma çok fazla oluyor.

sen progestanı yazan doktora sor bence fitil gibi mi kullanayım diye

Kızlar 6 haftalık hamileyim yaklaşık bir hafta önce bir andan ağrısız kahverengi akintim oldu acile gittik iğne ve progestan verdi ondan sonra da hiç akıntı ağrı falan olmadı. Bugün doktor kontrolüne gittim kalp atışını keseyi ve bebeği gördü ama kesenin altında ufak bir kanama alani var dedi. Eve geldim kahverengi akıntı geldi tekrar offf bu durumu yaşayan var mi
merhabalar, kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok deniliyor, çok doğal. kan rengi kırmızıya dönerse taze kanama olduğunu gösterirmiş, ne yazıkki benim o şekilde oldu kesenin etrafı da kan doluydu bir iki gün içerisinde kaybetmiştim. şu an umarım sıkıntısız geçiyordur:) geçmiş olsun

merhabalar, kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok deniliyor, çok doğal. kan rengi kırmızıya dönerse taze kanama olduğunu gösterirmiş, ne yazıkki benim o şekilde oldu kesenin etrafı da kan doluydu bir iki gün içerisinde kaybetmiştim. şu an umarım sıkıntısız geçiyordur:) geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim geçti çok şükür. Eğer düşük olsaydı hemen düşerdi değil mi

benim lekelenmelerim pembeye sonra da kırmızıya döndü hemen igne ve ilaca başladık ancak iki gün sonra adet sancısı gibi bir sancı başladı ve bir saate kalmadan düşük oldu

Kızlar benim çok canım sıkıldı. 2 gündür aşırı bela hrısı ve ara sıra kasık ağrısı oluyordu. 5. Haftamdayım. Daha hamilelik ssvinci yaşarken kese arkasında kanama var dedi. Ama bende herhangi bir janam olmadı.İğne ve fitil verdi. Üstüeli idrar yolu enfeksiyonu varmış. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Back
X