- 5 Ekim 2021
- 139
- -31
- 48
- 24
- Konu Sahibi papatyahanim0
Düşük tehlikem var canım çok aşırı istiyor yarım yada küçük bi dürüm çiğ köfte yesem bişey olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum okudum bi kaç bişey internetten zararlı olduğunu söyluyorduDüşük tehlikesiyle ciğkoftenin ne alakası var anlamadım. Etsiz yiyebilirsin.
Et varmı yokmu bilmiyorum içinde karşımda duruyor öyleceDüşük tehlikesine etkisi olacağını sanmıyorum ama hamilelikte çiğ et yenmediği için etsiz çiğ köfte yemelisiniz :)
Evet biliyorum ama çekti işte canım bi kereÇiğ et her türlü sakıncalı gebelikte.
Canın çektiyse bir parça ye bari yazık yaEt varmı yokmu bilmiyorum içinde karşımda duruyor öylece![]()
Gebelikte yenmemesi daha iyi. İçinde çok fazla baharat ve tuz olduğundan kan basıncını yükseltiyormuş. Doktorum böyle demiştiDüşük tehlikem var canım çok aşırı istiyor yarım yada küçük bi dürüm çiğ köfte yesem bişey olurmu
Peki çok teşekkür ederimCanın çektiyse bir parça ye bari yazık ya![]()
Evet biliyorum bulgurunda çiğ olması zararliymisGebelikte yenmemesi daha iyi. İçinde çok fazla baharat ve tuz olduğundan kan basıncını yükseltiyormuş. Doktorum böyle demişti
Kanama varsa tansiyonun yükselmemesi lazım. Yani ben böyle bir mantık kurdumEvet biliyorum bulgurunda çiğ olması zararliymis
Aslında evet çok dikkat etmemiz lazım ama arada böyle kaçamaklardanda umuyorum ki bişey olmazKanama varsa tansiyonun yükselmemesi lazım. Yani ben böyle bir mantık kurdum
Saat 21.00’den sonra bir şey yememi de yasaklamıştı doktorum. Ay ben de diyetisyen gibi konuştum
Benim de hamileyken canım çok çekmişti, yemedim ama iki dürüm yiyeni de biliyorum![]()
Çok teşekkür ederimAzicik yenen, icilen hic bsy zarar veremez bu şekilde. Aksine cok canin isteyip yemediğin icin gereksiz yere canını skmaktansa, biraz yeyiver hic bsy olmaz. Ustune de bol su ic. Tuzsuz ayranla dengele olsun bitsin.
Nefis körelsinPeki çok teşekkür ederim![]()
Yaaa kusura bakmayınNefis körelsinyanında ayranda için etliyse ne olur ne olmaz. Canım çekti valla
![]()
Ben yemezdim, dusuk tehlikem olmadigi halde yemedim bu vb yiyecekleri ama siz bilirsiniz. Dusuk riskini arttirir mi bilmem ama hamilelikte insanlarin kedisini attigi su cok meshur toxoplasma cig etten ve salatadan bulasiyor asil
Oyle olup olmadigini kendisi de bilmiyor konu sahibi ve evet hazir satilanlara et konmasinin yasak oldugunu ben de biliyorumÇiğ kofte dediği satin alınansa et konmasi yasak zaten. Etsizdir o