Düşük tehlikem var çiğ köfte yiyebilirmiyim

Bence hazir satilanlara et konup konmadigini bilmiyor. Aydinlat bizi P papatyahanim0 , bilindik cigkoftecilerden alinan cigkofte mi?
Hanimefendi konu sahibinin neyi bilip neyi bilmedigi ya da sizin fikirleriniz beni pek ilgilendirmiyor. Ben konu sahibini kendi aklimca, fikrimce uyardim ve ciktim konudan. Beni neden alintilayip duruyorsunuz 🤦🏼‍♀️

Hanimefendi konu sahibinin neyi bilip neyi bilmedigi ya da sizin fikirleriniz beni pek ilgilendirmiyor. Ben konu sahibini kendi aklimca, fikrimce uyardim ve ciktim konudan. Beni neden alintilayip duruyorsunuz 🤦🏼‍♀️
Çok sakin ve icten bir şekilde konuyla ilgili yorum yaptim, o esnada da sizin yorumunuzu görünce yanlis yonlendirme yapmis olmamak icin konuyu çözmeye çalıştım. Yani herhangi bir garez veya problem yaratmaya calismadim. Gerginliğinizi anlayamadım 🤷🏽‍♀️ kusura bakmayın, bu durumun sizde rahatsızlık yaratacağı aklimin ucundan bile geçmedi 🧐

et olmamasi lazim
icindeki yesilliklerin toxoplazma riski olmamasi icin cok cok iyi temizlenmesi lazim
o yuzden gebelik boyunca yemedim

Çok sakin ve icten bir şekilde konuyla ilgili yorum yaptim, o esnada da sizin yorumunuzu görünce yanlis yonlendirme yapmis olmamak icin konuyu çözmeye çalıştım. Yani herhangi bir garez veya problem yaratmaya calismadim. Gerginliğinizi anlayamadım 🤷🏽‍♀️ kusura bakmayın, bu durumun sizde rahatsızlık yaratacağı aklimin ucundan bile geçmedi 🧐
Gergin degilim, yazdiklarimi dumduz bir ses tonuyla okuyun lutfen ☺️ Hani sakin sakin beni ilgilendirmiyor tadinda.

Neticede etsizse bile disardan alinan her gidada bir dunya pislik olacagi gercegi var bu arada. Cani istese de yemezse olmez bana gore. Bu aserme muhabbeti bi tek bizde var heralde ama istenen bir yiyecek yenmeyince bebelere hicbir sey olmuyor; test ettim onayliyorum ben ☺️

Gergin degilim, yazdiklarimi dumduz bir ses tonuyla okuyun lutfen ☺️ Hani sakin sakin beni ilgilendirmiyor tadinda.

Neticede etsizse bile disardan alinan her gidada bir dunya pislik olacagi gercegi var bu arada. Cani istese de yemezse olmez bana gore. Bu aserme muhabbeti bi tek bizde var heralde ama istenen bir yiyecek yenmeyince bebelere hicbir sey olmuyor; test ettim onayliyorum ben ☺️
Sakin okudum ama hic ummadığım bir zamanda duvara toslamis hissettim kendimi anlamadim ne dedim ben acaba diye geri dönüp okudum 🙈
Dışarıdan alınan gıda ve as erme konularında hak veriyorum, ben de hiç as ermedim. Bebeğe de negatif etkisinin olacagini düşünmüyorum aynı şekilde. Kendi canini bu kadar sıkmaktansa, madem evde var ve canı çekiyor azcik ye dert etme bu kadar demek istemiştim. Çünkü aldigimiz hc bsy artik organik veya temiz içerikli değil, evde de yapsak artik hiçbir seye güvenim kalmadı, neyin icinde ne olduğu belli değil 😏
Ben direkt etsiz düşündüğüm icin braz ye bsy olmaz dedigim icin kendimi kotu hissettim, etli olma ihtimaline karsi tedirgin oldum birden. Dgeri de temiz değil zaten ama etli hiç olmaz tabii ki.
Neyse cok uzattım, sevgiler 👋👋

Ya başlığı görünce kahkaha attım. Çok tatlısınız:KK68:Afiyet bal şeker olsun madem, bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum😊

Etli etsiz bilmem de. Saatlerce tezgahta beklemiş ürün yeterince bakteri olusturmuştur yememeniz gerekecek kadar.

Back
X