dùşük tehlikem var doktor sabah yatis verdi morale ihtiyacim var :(((

tombul cilek

♥ minik sevgilim EYMEN'im :) ♥
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
3.262
2.587
168
16+2 hamileyim 4 aylik ama hafif kanama gibi lekelenmem oldu sabah kosa kosa doktora geldim bisey yok deyip eve gpndercek zannediyorum adam pat die dusuk tehliken var yatman lazim hastanede dedi 1 hafta yaticam geldigimden beri igne 4 serum taktilar benim gibi yasayipta sag salim cocugunu kucagina alan varmi :(((( morale ihtiyacim var :(((

Canım bende 16 haftalık hamileyim , pek bilgim yok ama okuyunca üzüldüm Rabbim şifanı versin kendine çok dikkat et sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman dileğiyle geçmiş olsun

Canım bende 16 haftalık hamileyim , pek bilgim yok ama okuyunca üzüldüm Rabbim şifanı versin kendine çok dikkat et sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alman dileğiyle geçmiş olsun
Çok teşekkur edeerim allah razi olsun. Bakalim 1 hafta hastanedeyim durum neyi gostercek bilmiyorum :(

Canim korkma sakin, benim baktigim baska bir forum var yasadigim ulkenin dilinde, senin gibi bir suru kanamasi olan oldu, suyu gelen birisi vardi, onun disindakilerin hepsi atlatti. Icini ferah tut canim, dr ne diyorsa yap, modern tip cok gelisti, eminim saglikla kucagina alacaksin, 16 haftada iyice tutunmustur o, onlem olarak yatiriyorlar seni.

Çok teşekkur edeerim allah razi olsun. Bakalim 1 hafta hastanedeyim durum neyi gostercek bilmiyorum :KK43:
Inşallah iyi olacaksın canım benim üzülme dua et sen , doktorun bir açıklama yaptı mı peki sana neden böyle olduguyla ilgili bilgi verdi mi

Canim korkma sakin, benim baktigim baska bir forum var yasadigim ulkenin dilinde, senin gibi bir suru kanamasi olan oldu, suyu gelen birisi
vardi, onun disindakilerin hepsi atlatti. Icini ferah tut canim, dr ne diyorsa yap, modern tip cok gelisti, eminim saglikla kucagina alacaksin, 16 haftada iyice
tutunmustur o, onlem olarak yatiriyorlar seni.
inş oledir yaa destekleriniz okadar iyi geliyorki azda olsa rahatliyorum moralim hic iyi degil siz bole konustkca azda olsa kendime geldm saolun. :/(

Back
X