Düsük tehlikem var yardim edin. :((

sglsezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
62
16
3
28
Arkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ?? :(((

Oncelikle sakin olmalisin.ben de bi haftadr bu durumdayim sana bakan biri varsa yat hic kalkma sadece tuvalete kalk.kanama cok kiside oluyor atlatiliyor Allahin izniyle.dua et Allah hayırlısını versin. banyoya kanamanin azaldigi bi zaman ilik suyla yap cok durma.yemene icmene dikkat et tabiki protein genelde ilk 3 ayda kalsiyum yani et sut ve sut urunleri tavsiye edilir.hastanede serum baglamislardir tek yapabildikleri o ve igne zaten.hapa devam gerisi Allah tan.magnezyum sasesi kullanabilirsin bana doktorum onu tavsiye etti sanci icin kramplara sancilara iyi geliyormus ben yeni baslayabildm.Allah sifa versin canim tevekkul et nazar dualari oku

Allah razi olsun abla. Ya ilk gebelik bide onun icin cok korkuyorum. Agrilar canimi cok acitiyor.. magnezyum sasesi dediginiz nedir onu bilmiyorm aciklama yaparsaniz bulabilirm belki .

Eczaneden magnezyum saşesi istersen verirler toz hani suda eriyenden.ben dimag kullaniyorum ama baska markalar da vardir illaki.agrin icinde gebeler sadece parol ve minoset kullanabiliyor agri kesici olarak.cok cok dayanamazsan al bi tane.benm de dun cok fazlaydi dayanamadm gece attim bi tane.igne verdiler mi canim yoksa sadece hap mi kullaniyorsun

Gecmis olsun canim,Ben de hamileligimin ilk 13 haftasonu himself dusuk tehlikesiyle evde,hastanede yattin hep.progestan igne 've hapini kullandim bu sure de.evde bol bol dinlen.ayaginin altina biseyler koy,yuksekte dursun.banyonu ilik su Ile oturarak yapsan iyi gelir sana.kahverengi akintidan korkma.kirmizi yada pembe
akinti yasarsan doktora git mutlaka.nar,limon,maydonoz,taze nane gibi kan sulandirici yada odem sokturucu seylerden uzak durabilirsin.bide bol bol dua yuregine iyi geliyo

Tsk ederm..kanamam var suan kahvrngi degil. Sadece hap verdi.agri kesici vermiyor doktor.elimden hic bisi gelmemesi o kdr kotu ki. Kendimi ise yaramaz hissedyrm.

Tsk ederm..kanamam var suan kahvrngi degil. Sadece hap verdi.agri kesici vermiyor doktor.elimden hic bisi gelmemesi o kdr kotu ki. Kendimi ise yaramaz hissedyrm.
cnm seni anliyorum ama saki olmaya calis. Kanamasi olup dusuk yapanda var fakat kanamasi olupta gebeligi saglikli olanlar ve bebegini kucagina alanlarda var. Rabbim bebegini senden almasin. İnsAllah birsey olmaz. Ve bir tavsiyem var lavaboda ıkınma.

Kendin alabilirsin doktor vermiyor ztn agri kesiciyi.dayanamiyorsan icersin bi tane.cok iyi anliyorum seni o agrilari gunlerdir cekiyorum.elinden cok sey geliyor dua...duanin yapamayacagi sey yok bazi seyleri ilaclar da yapamaz dua et ama en onemlisi tevekkul et.bebegin saglikliysa seninle kalir insaallah.sagliksizsa vucut atiyor oyle olursada cok hirpalama kendini ben daha once bi dusuk yaptm bu 2.gebeligim ama bu da riskli geciyor.her sey Allah tan tevekkul et sagliksiz olmasi daha zor bir sinav

daha çok yeniymis canim saglikli bir bebekse sana tutunacakdir
Allah tammaina erdirsin insallah

Arkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ?? :KK43:((
Canım geçmiş olsun öncelikle.dusuk tehliken neyden kaynaklıymis?doktorlar ne söyledi sana?ben de dusuk tehlikesi geçirip yeni atlatan 10 hafta 2 gunluk anne adayıyım.benimde içerde kanama vardı kesenin etrafındaydi.6 haftalik tim.1 ay boyunca yattım. Canım. Ama 24 saat yatmadım tabiki.disari çıkmadım.bebegimsana şu Kadarını söyleyim.. ayağının altına yastık koy yat.sicak suyla banyo yapma.meyve sebze güzel ye.hicbirseyin kalmaz.sitres çok önemli.daha çok yeni bir gebeligin var.yatmak çok işe yarıyor.haberin olsun.

Arkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ?? :KK43:((
Canım geçmiş olsun öncelikle.dusuk tehliken neyden kaynaklıymis?doktorlar ne söyledi sana?ben de dusuk tehlikesi geçirip yeni atlatan 10 hafta 2 gunluk anne adayıyım.benimde içerde kanama vardı kesenin etrafındaydi.6 haftalik tim.1 ay boyunca yattım. Canım. Ama 24 saat yatmadım tabiki.disari çıkmadım.bebegimsana şu Kadarını söyleyim.. ayağının altına yastık koy yat.sicak suyla banyo yapma.meyve sebze güzel ye.hicbirseyin kalmaz.sitres çok önemli.daha çok yeni bir gebeligin var.yatmak çok işe yarıyor.haberin olsun.

Neden oldugunu soylemedi abla. Ya olabilir daha erken gebelik ve ilk gebelik dediler bakti hap verdi yolladi. Sinir oldum.. Yatyrm bende ama cok agrim var kimildamaya korkyrm.hani soyle sorayim bak madem riskin var sunu asla yapma dedigin bisi vr mi. Bide gececek yani demi bu.? :( ben saten meyve canavariyim cok sukur o acidan sikinti yok :)

Canim seni cok iyi anliyorum ama dusecek olan cocuk ne yapsan da dusuyor. Yasayacak olan da kendini ordan oraya savurup taklalar da atsan yasiyor. O yuzden su an yatmaktan baska caren yok. Ama dusecekse yatarken de duser. Yavrularin hepsi degerli ama Allah omur vermemisse bizim elimizden bir sey gelmez. O yuzden su an benim uzuldugum sey senin cektigin agrilar. Insallah bu tehlikeyi atlatirsin. Islak bezle yattigin yerde kendini temizleyebilirsin. Usutme dikkat et. Sacini da esin ya da bir yakinin kovaya dogru yikayabilir mi acaba? Benim aklima gelen fikirler bunlar canim. Cok cok gecmis olsun. Ne olursa olsun kendini uzme.

Cok sagol ablam allah razi olsun.saclarimi rahatsizligimdan dolayi kestirdim . o sikntim yok yani . uzulme ablam benim icin sadece neler yapablcgmi de birde bi aklina geleyim boyle bi kiz vrdi allah sifa versin de yeter bana.

Cok sagol ablam allah razi olsun.saclarimi rahatsizligimdan dolayi kestirdim . o sikntim yok yani . uzulme ablam benim icin sadece neler yapablcgmi de birde bi aklina geleyim boyle bi kiz vrdi allah sifa versin de yeter bana.

Canim progestani duzenli kullan. Gaz sancisi ve mide bulantisi yapar progestan ayrica tansiyonunu da dusurebilir haberin olsun. Vajinadan alirsan belirtiler hafifler. Tabi doktorun vajinadan kullanabilirsin dediyse.

Mide bulantisi degil ama acayip gaz sancisi yapiyor... Ben progeston u hap olarak kullanyrm vajinal yoldan almak icin baska bi ilaci mi almam lazim.ya ben sey diycm bana dediler ki soda iyi gelir bende limonlu soda icmeye baslamistim o acaba bisi yapmis olabilr mi.

Mide bulantisi degil ama acayip gaz sancisi yapiyor... Ben progeston u hap olarak kullanyrm vajinal yoldan almak icin baska bi ilaci mi almam lazim.ya ben sey diycm bana dediler ki soda iyi gelir bende limonlu soda icmeye baslamistim o acaba bisi yapmis olabilr mi.
Hayir canim baska ilaca gerek yok ayni ilaci hem agizdan hem de vajinadan alabiliyorsun. Prospektusunde yaziyordur muhtemelen.

Limonlu sodanin bir zarari olacagini sanmiyorum.

Back
X