Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim. Oyle diyorsa vajinadan alma canim.Baktim ama agiz yoluyla alinmalidir yaziyor abla. İnsanin aklina sacma sapan seyler geliyor tecrubesiz olunca ne bilim belki dedim ondandir.
Canım benim ya yaşin daha kucukmüs.ondan bünyen kaldırmadı o zaman.yat sürekli canım.baka yapacağın birşey yok.19 ablam yasim.. Yatmaya clsyrm. Ama arada otryrm bu siknti olur mu. ?
Canım bakış açını biraz değiştirsen iyi olur.kader deyip susmak falan bu yaşta bunu yaşamak ta falan varmış.sen hasta değilsin hamilesin.ve bu durum tabiki senin elinde.allah yardımcın olsun iyi geceler...Yastan dolayi olabilir yani. Aslinda pek istemiyordum ama nasip olacagi varmis. . ne deyim kaderim bunlari bu yasta yasamakta varmis. Sabir deyip susmaktan baska carem yok gibi gorunuyor.. Dua edin lutfen hayirli bir sonucla bitsin.
Ama yinede doktora sorayim iyi geliyormus madem belki farkli bi progestan onerir..
Maydanoz dereotu yememeye ozen goster gunde en az 2 yumurta ye vc harici yerinden kalkma arkadasimin cok yogun kanamasi vardi dusuk riski vardi onunda sag salim kizini kucagina aldi icini ferah tut tedbiri elden birakma bebise bol vitaminli bak ki tutulsun cok gecmis olsun. Cani veren Allaha sigin en buyuk ilac dua yavrucuguna sag salim kavusursun ins. Bebek sahibi olamayan milyonlarca insan var şükrü elden birakma olurmu bebegin haala seninle ve Allahin izniyle senle kalir ins. Bide bu risk hepimizde var sadece sende istirahat uygun gorulmus guzel dusun guzel olsun bol bol dinlen bebisini kucagina alinca dinlenmeye firsat bulamicaksinArkadaslar 4 haftalik falan hamileyim.. cok felaket sanci ve hafif kahverengi bi akinti ile hastaneye gittim 2. Gun kanamam basladi 3 gun yattim hastanede. Dusuk tehliken var dediler.. ama hic bir mudahele yapamadiklari icin kivrandim 3 gun boyunca. Pirogestan kullanyrm. Simdi evdeyim ve artik yataga mahkum gibi bisi oldum ne olur yardim edin. Yemem gereken bisi var mi. Banyo ihtiyacimi nasil giderebilirim. Hala kanamam var ve geceleri cok cok fazla kasiklarimda sizlama agri vr yardim edin ne yaplrm. ??((
Bebegini dusuruyor sanirim canim dusuk kanamam var 18 gundur suruyor diye konu acmis konu sahibi allah yardimcisi olsunCanim durumunu merak ettim nasilsin ?