Düşük tehlikem var

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
37
İstanbul
kızlar daha önceki açtığım konuma yazmıştım ama çok moralim bozuk yeniden konu açmak dikkatinizi çekmek istedm.

merhaba arkadaşlar dün sabah kanamam oldu koyu kahverengi tesadüf gördüm ağrı felan olmadı hemen hastaneye gittik 5+4 günlük hamileyim ultrasonda kalp atışlarını duyamadık vajinal muayanede gördük. ama düşük tehlikesi var dedi doktor serum verdi kanamam olmadı akşama kadar hastanede kaldım. bu sabah yine gittim. başka bi doktorla görüştüm şuan normal dedi ultrasonda daha net görünüyo dedi düşük tehlikem devam ediyomu dedm başka bi hamilede nekadr tehlike varsa sendede şuan okadar var dedi.
bilmiyorum çok korkuyorum 2 ilaç verdi follik asit bide fulgeston sanırım düşük için. 2 gün istirahat verdi çok korkuyorum arkadaşlar bide bişi daha sorucam doktora sormayı unuttum sizce banyo yapmamın bir tehlikesi olabilir mi?

cnm geçmiş olsun inş hiçbişeycikler olmaz bebişin sağlıkla büyür gelişir..düşük konusunda hiçbir fikrim yok (rabbime çok şükür hiç yaşamadım) Allah yardımcın olsun..

kanaman için progestan vermedimi.lütfen yat zorunlu sadece tuvalet için kalk.bol su iç.bir iki hafta dikkat et 2 günle tehliken geçmez allah yardımcın olsun

kanaman için progestan vermedimi.lütfen yat zorunlu sadece tuvalet için kalk.bol su iç.bir iki hafta dikkat et 2 günle tehliken geçmez allah yardımcın olsun

ARKADAŞım doğru söylyosun..bende öğrendiğimden beri yatıyorum tek lavaboya kalkıyorum..duşa hft 1 ne yazıkki giriyorum...rahim içi kanama vardı şükür geçti ama tedbir amaçlı yatıyorum..cnm dinlendikten sonra hiç bişey olmaz.. tabi yapısal bozukluk yoksa... geçer herşey rahat ol inş..

selam canim dus konusunda bence dikkatli ol. ben ilk gebeligimde düsük yaptim. ne kadar alakali bilmem ama dus aldigim gün sancim artti ve düsük oldu. o yüzden bu aralar girme derim. Hersey gönlümüzce olsun insallah canim. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.

ARKADAŞım doğru söylyosun..bende öğrendiğimden beri yatıyorum tek lavaboya kalkıyorum..duşa hft 1 ne yazıkki giriyorum...rahim içi kanama vardı şükür geçti ama tedbir amaçlı yatıyorum..cnm dinlendikten sonra hiç bişey olmaz.. tabi yapısal bozukluk yoksa... geçer herşey rahat ol inş..

ben bebeğimi kaybettim inşallah sen sağıklı sıhhatli yavruna kavuşursun

bende de aynı durum var.geçen hafta dr.a gittim.bende de aynen tarif ettiğin gibi k.rengi lekeler geliyordu.dr.bebeği göremediçok küçüktü heralde geçen hafta.bugün yine gittim farklı bir dr.a allahtan gördü bebeği kalbi de atıyor :nazar: çarşamba günü yine gidicem bakalım.
dr bugün rahim içi kanamam olduğunu söyledi.hala düşük riskim varmış.
dr.bana 10 gün rapor verdi.dinlendim hep.wc ve yemek için kalktım sadece.
sen de dinlen.dr bana progestron verdi. onu kullanınca kesildi lekeler.
sağ salim doğursaydık bebişleri :Saruboceq:

kızlar daha önceki açtığım konuma yazmıştım ama çok moralim bozuk yeniden konu açmak dikkatinizi çekmek istedm.

merhaba arkadaşlar dün sabah kanamam oldu koyu kahverengi tesadüf gördüm ağrı felan olmadı hemen hastaneye gittik 5+4 günlük hamileyim ultrasonda kalp atışlarını duyamadık vajinal muayanede gördük. ama düşük tehlikesi var dedi doktor serum verdi kanamam olmadı akşama kadar hastanede kaldım. bu sabah yine gittim. başka bi doktorla görüştüm şuan normal dedi ultrasonda daha net görünüyo dedi düşük tehlikem devam ediyomu dedm başka bi hamilede nekadr tehlike varsa sendede şuan okadar var dedi.
bilmiyorum çok korkuyorum 2 ilaç verdi follik asit bide fulgeston sanırım düşük için. 2 gün istirahat verdi çok korkuyorum arkadaşlar bide bişi daha sorucam doktora sormayı unuttum sizce banyo yapmamın bir tehlikesi olabilir mi?

canım benim öncelikle ilk bebeğimi bende düşürdüm bnm kan değerlerim yükselmemişti sağlıklı birkaç günede de gitti sağlıksız gebelik durmuyor öncelikle moralini yüksek tut bebeği etkiliyor şimdiden ve arkadaşların dediği gibi yat ayaklarının altına yastık ky bol sıvı al ve progestron vermedimi doktorun verdiyse muhakkak ihmal etme almayı olumunekankayizsmile kendine dikkat et iyi haber vereceksin cnm opuyorumnanaktan

meraba arkadaşlar progestron bide follik asit verdi doktor düzenli kullanıyorum ama 2 gün rapor vermişti doktor bugün iş başı yaptm pzt. tekrar gittim başka doktora düşük riskim varmı dedim diğer hamilelerde ne kadar varsa şuan sendede okadar var dedi ultrasonda baktı kese görünüyo ama kalp atışını göremedi vajinal muayanede göründümü dedi evet dedm. ilaçlar bitince gel istediğini yiyip içebilirsin dedi. ama cmt. genede gitmk istiyorum doktora. arkadaşlar bide kaşıntı başladı bende akıntım var uff ya çok korkuyorum.. bunlar normal değil. mafoldumben

meraba arkadaşlar progestron bide follik asit verdi doktor düzenli kullanıyorum ama 2 gün rapor vermişti doktor bugün iş başı yaptm pzt. tekrar gittim başka doktora düşük riskim varmı dedim diğer hamilelerde ne kadar varsa şuan sendede okadar var dedi ultrasonda baktı kese görünüyo ama kalp atışını göremedi vajinal muayanede göründümü dedi evet dedm. ilaçlar bitince gel istediğini yiyip içebilirsin dedi. ama cmt. genede gitmk istiyorum doktora. arkadaşlar bide kaşıntı başladı bende akıntım var uff ya çok korkuyorum.. bunlar normal değil. mafoldumben

canim bu kadar stres yapmamaya calis lütfen. bende ilk hamileligimde düsük yaptim. stres cok etkili. olumlu düsünmeye calis. ve kendini yormamaya özen göster. allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

canim öncelile sakin ol.stress,üzüntü bunlardan uzak dur.bunlar dahada tetikliyebilir.dus alma konusunda ise su an icin alip almayacagina birsey diyemem ama dus alirken hamileligin boyunca sakin sicak su ile dus alma.düsüge neden olabilir.ilik su ile dus al.dogum icin vakti gecen hamilelerin sicak su ile dus alip agrilarini baslattiklarini biliyorum dogum baslasin diye.Rabbim sana evladini bagislasin.kucagina almayi nasip etsin insaallah

merhaba anne adayı:) sakın korkma benımde basıma boyle bişey geldı ben 14 haftalık hamileyim ve 12.haftamda koyu kahve kanama gecirdim hemen doktora gittim ve dşük tehlikesi gecirdimi soyledı progesteron verdı ve onu ıcer ıcmez kesıldı kanaamam ıl gıttıgımde bebegım hıc kımıldamıyordu cok korktum tabı ama hersey allahtan dıyıp avutuum kendımı kı bebegımın herseyı bellı olmustu benım senınkı daha cok kucuk...sakın korkma onun ömrü varsa hersekılde yasar...ama ben hıc kalkmadım yataktan belım heryerım agrıdı ama ANNEM ve ABLAM bana cok ıyı baktı.sımdı dusuk tehlıkem gectı..hapı bıraktım..ben 3 gun falan banyo yapmadım ılık suyla yaptım sende ole yap...allah yardımcın olsun....:49:

kaşıntı bendede var ama onun caresı yok okadar cok ılac kullandım kı ben gecmıyor...temız tutmaya calıs...sureklı camasır deıstır bıde sıkı gıyme pamuklu gıyın canım....boyle stres yaparsan kendıne bebegın tutunmaz sakın stres yapma cunkı o ufacıkta olsa senın butun duygularını hıssedıyor...hep olumlu dusun kı bebgınde olumlu olsun..calısıyormussun bence calısma bebegın herseyden daha onemlı senın dınlenmen lazım bence.....

cnm ben de iki kez kanama yaşadım biri 5 hafta biri 7 haftalıkken hastanede yattım düşük tehlikem ve rahimde kanama bölgem vardı, öğretmen olduğum için istirahat alıp 10 gün yattım sonrasında da dikkat ettim şimdi 13 haftalık oldum ve iyiyim Allaha şükür stres yapma ilk dönemlerde olabiliyor ama sürekli yat ve progestan kullan bence.. druna danışarak tabi

Back
X