düşük tehlikem var!

• Konu Sahibi Konu Sahibi empa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

empa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2011
27
2
36
Düzce
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benimde bi sorunum var geçen hafta kanamam oldu ve doktora gittim.bi kan testi yaptı çıkan değer 20 nin üstünde olursa sorun yok dedi fakat benim ki 8,28 çıktı.progestan hapı verdi. umarım düşük olmaz. aranızda bu değerlerde olup da bebeğini doğuran var mı acaba?

adetin kaçıncı günündesin değerin çok azmış:26: üstüne bir de kanaman varmış durumun zormuş canım çok ümitlenme bebeğin seninle kalırsa daha çok sevinirsin böylece

adetin kaçıncı günündesin değerin çok azmış:26: üstüne bir de kanaman varmış durumun zormuş canım çok ümitlenme bebeğin seninle kalırsa daha çok sevinirsin böylece

bu ay adet olmadım şu an 6 haftalık hamileyim. doktorum istirahat verdi. bir de progestan kullanıyorum. yaklaşık on gündür akıntım kırmızı geliyor kanamam az yani.

canım umarım saglıkla dıgurursun bebegını..
düşük yasadım bende..saglıksız bebekler düşük oluyor dıyor doktorlar..
bebek saglıklıysa düşük olmuyormus...
sen yat..doktorun verdıgı ılacı kullan canım..

çok teşekkür ederim. inşallah düşük olmaz.

Allah sağlık versin canım, bol bol dua et.. ama 6 hafta için de değerin çok düşük.. inşallah katlanır.. bazı doktorlar o değere göre hamilesin bile demezler.. beklerler katlanmasını.. eltim öyle oldu ama onun daha 4 haftada yani adet olacağı gün okadar çıkmıştı 8,96ya doktor git bir hafta sonra gel demişti.. kesin konuşamam bu rakamla demişti.. o yüzden biraz daha bekle imkanın varsa 2 günde bir kan tahlili yaptır ya da 3 günde.. bhcg takip etmiş olursunuz..

5 haftalıkken değerim 8,28 di. on gün sonra tekrar gel dedi. pazartesi gidicem tekrar. yani şu an 6hafta 5 gün falan oldu galiba. inşallah yükselmiştir. teşekkür ederim canım.

5 haftalıkken değerim 8,28 di. on gün sonra tekrar gel dedi. pazartesi gidicem tekrar. yani şu an 6hafta 5 gün falan oldu galiba. inşallah yükselmiştir. teşekkür ederim canım.

nasıl oldunnn canımmm....

nasıl oldunnn canımmm....

sormayın yaaa. bu gün gittim kontrole. doktor bebeğin 2 hafta öncesinden beri hiç gelişmediğini söyledi. ve bozuk gebelikmiş. progestan kullandığım için şimdiye kadar düşmemiş. yarın kürtajla alacaklar. üzüldüm ama nasip işte.

canım aynı belırtılerde bende 1 dusuk yasadım...2 ay sonra yıne ısteyerek hamıle kaldım..ınşallah senınde saglıkla bebegın gelıcek canım...uzulme sakın..saglıklı bebekler düşmüyor...

canım aynı belırtılerde bende 1 dusuk yasadım...2 ay sonra yıne ısteyerek hamıle kaldım..ınşallah senınde saglıkla bebegın gelıcek canım...uzulme sakın..saglıklı bebekler düşmüyor...

öyle tabi. hayırlısı diyelim. allah bilir en doğrusunu. teşekkür ederim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…