Düşük Tehlikesi... Daha önce yaşayanlar yardımcı olsun lütfen...

sbl01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
60
9
48
6 haftalık gebeyim son 1 haftadır lavaboya gittiğimde 3-4 damla kan geliyor bu daha önce rengi kahverengiydi sonra açık pembe oldu şimdi ise kırmızı doktoruma danıştım düşük tehlikesi var dedi. 2 gün önce kan tahlili istedi. 500-600 civarı olması gerekiyormuş oranım 135 çıktı bugün tekrar kan vermemi istedi. bir önceki beta hcg 101 çıktı ondan sonra 135 çok yavaş yükseliyor. ilk bebeğim hiç bir bilgi sahibi değilim bazıları yerini temizliyor diyor ama korkuyorum yine de. şuan folic asit ve progestan kullanıyorum. yardımcı olabilir misiniz

canım öncelikle moralini yüksek tut hcg hormonun oldukca düşük cıkmıs 6 . haftada 20000 lere cıkması gerek diye bilyorum umutsuz olma kendini motive et olumlu düşün hep ama her ihtimale de kendini hazırla cünkü eger bebegin saglıksızsa düşer saglıklı bir gebelik ne yapsan düşmez tüm doktorlar bunu söylüyor. ben 3 ay önce 7 haftalık bebegimi kaybettim saglıksız bir bebekmiş kromozonal bozuluk varmıs kalbinin attıgını bile görmüştüm ama kanamalarım vardı benim de sonradan kalbinin atısı durdu ve alındı malesefki ama simdi cok sukur yeniden hamileyim inşallah bu defa saglıklı olacak inanıyorum... hayatta hersey bizim icin herseye hazırlıklı ol ve asla sikayet edip uzulme Rabbim senin icin en dogru olanı biliyor. saglıksızsa allah korusun sakat kalbi delik vb gibi kusurlu dogmasındansa düşmesi daha iyi degilmi sonradan acı cekmek cok daha zor olur biraz umutsuz gibi konustum ama her ihtimale hazırlıklı olmalısın canım ve her haline sükretmelisin sunu da unutma Allah kuluna kaldıramayacagı yük vermez biz kadınlar hayatımızın her alanında her kosulda güclü olmalıyız..

Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Ama ben zaten zor sahip oldum bu bebeğe beni yaralayan da bu biraz da. Teşekkür ederim yorumun için.

Senin adına çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah. Ama ben zaten zor sahip oldum bu bebeğe beni yaralayan da bu biraz da. Teşekkür ederim yorumun için.
Amin inşallah canım benim ah canım yaa hic öyle düşünme Rabbim istedikten sonra zor diye birsey yok kaldıki hicbirimizin saglıgının bir garantisi yok Allaha emanetiz. cok dua edelim bebeklerimizi saglıklı sıhhatli bir sekilde kucagımıza alabilmemiz icin. hepimiz icin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

6 haftalık gebeyim son 1 haftadır lavaboya gittiğimde 3-4 damla kan geliyor bu daha önce rengi kahverengiydi sonra açık pembe oldu şimdi ise kırmızı doktoruma danıştım düşük tehlikesi var dedi. 2 gün önce kan tahlili istedi. 500-600 civarı olması gerekiyormuş oranım 135 çıktı bugün tekrar kan vermemi istedi. bir önceki beta hcg 101 çıktı ondan sonra 135 çok yavaş yükseliyor. ilk bebeğim hiç bir bilgi sahibi değilim bazıları yerini temizliyor diyor ama korkuyorum yine de. şuan folic asit ve progestan kullanıyorum. yardımcı olabilir misiniz

Moralini yüksek tut. Allah yardımcın olsun. Benim de Beta HCG testlerim ile ilgili bir gariplik söz konusu . Önce yükselmedi sonra 80'den 261 e çıktı bir anda belki senin de bu şekilde olur. benim de düşük olma ve dış gebelik olma ihtimalim var beklemek zorundayız galiba :( ne olursa olsun ama kendini üzme. Allah sağlıklı bir şekilde evladını kucağına almanı nasip eder eminim.

Back
X