düşük tehlikesi geçiren bayanlar bir baksanız..

kumtanecikleri

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
144
151
323
Niğde
arkadaşlar ben düşük tehlikesi geçiriyorum. kanamam oldu bir hafta kadar. şimdi ikinci hafta doluyor şimdi ama koyu kahverengi bi akıntı geliyor bugün biraz daha arttı akıntım. doktor bebeğin kalbi atıyor dedi sorun yok dedi ama akıntı hala neden devam ediyor onu anlamıyorum. moral olarak çökmeye başladım aynı sorunları yaşayanlarınız varsa başınızdan geçenleri anlatırsanız çok sevinecem. hep dua ediyorum rızkı varsa inşallah kucağıma alacağımdır ama çok korkuyorum.

bende de kanama olmuştu, 5. hafta başladı, ilk gün açık kırmızı ve sıvıydı miktarı yaklaşık 1 TL lik madeni para kadardı..hemen doktora gittim, kesenin şekli yuvarlak değil ama yumartalıkta olduğunu söyledi rapor aldım 1 hafta uzandım..progestan hap kullandım günde 2 tane, ilk günde bir iğne vuruldum..evde yattığım haftanın 3. ve 4. günü de yaklaşık madeni para kadar, kırmızı renkli kanamam oldu belki lekelenme demek daha doğru...6 hafta işe başladım işe başladığım ilk gün miktarı daha şiddetli rengi daha koyu kanamam oldu bu defa jele başladım.ilk 3 gün her akşam, daha sonra 2 günde bir...bu defa kahverangi akıntı oldu başlangıçta..sonra o da kesildi. şu an 12. haftadayım her şey yolunda, umarım senin de herşey yoluna girer, stres yapmamaya çalış biliyorum zor ama..

canım 12. haftada oldu benimde kanamam çok şidetliydi..3 gün hastanede kaldım .. 1 hafta içerisinde kahverengiye döndü .. eğer canım kırmızı açık renkli olarak kanaman olursa doktorunu hemen ara..

dinlen iyice kahverengi akıntı normal içerideki diğer kanamayı atıyor. Düzelecektir. Yiyecek rızkı varsa canım allahım onu korur :)

arkadaslar merhaba gecmis olsun bende dusuk tehlikesi geciriyorum 7. haftadayiz bebegimle kanamam oldu hastanede yattim 4 gun serum taktilar surekli suanda evdeyim yatiyorum insallah birdaha olmaz cok korkuyorum ALLAH yardimcimiz olsun bebeklerimiz bizi birakmaz INSALLAH.......

Arkadaşlar merhaba....şu anda gebeliğimin 14. haftasındayım.. 8. haftamda kanamam oldu,doktora gittiğimde kese içinde kanama olduğunu söyledi...progestan verdi,istirahat verdi o günden bu güne yatıyorum ama;yattığım halde yine sürekli kahverengi lekelenmelerim oluyo,bazen 2 bazen de 3 haftada bir yoğun bir şekilde parlak kırmızı kanamam oluyo hemen hastaneye gidiyoruz,hastanede 1 veya 2 gün kalıyorum dr. daha fazla hastanede kalman gereksiz diye taburcu ediyo evde iken yine kahverengi lekelenmelerim devam ediyo, 2 hafta sonra tam bitti derken tekrar parlak kırmızı kanamam oluyo....Çok şükür bebeğimizi bu kanamalara rağmen Rabbim koruyo ...şimdilik bu şekilde gidiyo...dr umda galiba sizin hamileliğiniz bu şekilde gidecek gibi diyo...şimdiye kadar 3 kez hastanede yattım,2 kez de acile gittim...haftada bir proluton depot iğne kullanıyorum...İnşallah hepimiz de bebeklerimize ALLAH ın izniyle kavuşuruz...!

Bnde suan seninle ayni durumdayim 1 hftdr ytrm hastnde serumlar ignlr ne oldu peki saglkli bi sklde dogrdn mu.

Kızlar düşük tehlikesinde Beta hcg bize bakıldımı benim 1984 olan hcg 745 düştü bir günde düşük olur mu bu durumda kanamamda yok iki damla oldu başka olmadı bu durum Bebeğin düşeceği anlamına mı geliyor lütfen bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…