dusuk tehlikesi gecmis misir?

nefesim-35

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
2.150
1.707
333
34
Gunaydın arkadaslar dusuk tehlikem var benim kanamam falan durdu ama acaba atlatmismiyimdir bu durumu sizce?

canım 5 haftalikken bende yaşadım ama benim leke gibi geldi 7 8 damla hemen doktora gittik kesilmisti ama doktor 1 hafta yatmami sadece wcye kalkmami ve progestan tedavisi aldım.
çok şükür atlattim doktor süresine ve tedavisine sadık kal derim

Surekli yatiyorum bende progestan kullaniyorum yarinda kontrolum var cokta merak ediyorum ins.bisi olmamistir.

Kese gorunmedi gecen hafta vardi bu hafta gorunmedi sanirim birakti beni :'( dis gebelik varmi die kan werdim onu bekliyorum :'(

Allah allah kanama yok dimi hemen telaşa girme doktor görmemiş olabilir kan değerine bakilsin.

Allah yardimcin olsun tatlım sözün bittiği yerdeyim.. sana sabırlar versin

Bi hafta once bende de kanama oldu doktor yatacan WC ye kalkcan sadece dedi. Ama ben dayanamiom yatamiyorum. Kanamam durdu ama kahverengi leke geliyor arada sirada. Korkuyorum o yüzden. :(

Bende bi hafta yaptim kanam durmustu kahve rengi leke geliyodu sonradan oda gecti sonra kontrole gittim doktora kese gorulmedi beta degerimde dusmus bebegimimi yavas yavas kabettim.ins.rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin

Aynı olay benim de Başıma gelmişti 2006 da. Tam 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım. Kuzum 8 Yaşında şimdi. Bu hayatta Herşeyin bir sebebi var. Inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın.

Back
X