Düşük tehlikesi heyet raporu

ucanfiller

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2025
117
63
13
Kızlar düşük tehlikem var özeldeki doktor evde yatman lazım dedi. Heyet raporu almam lazım. Bu şekilde veriyorlar mı? Durumu yaşayan bilgi verebilir mi ?

Bende ayni durumdayım yoğun kanamalarım oluyor en baştan beri. Düşük riskim var bende heyet raporu almak istiyorum. Zor mu verirler mi bilmiyorum

Kızlar düşük tehlikem var özeldeki doktor evde yatman lazım dedi. Heyet raporu almam lazım. Bu şekilde veriyorlar mı? Durumu yaşayan bilgi verebilir mi ?
Geçmiş olsun doktorunuz uygun görürse veriyor o verince de heyet onaylıyor ben öğretmenim 3 gebeliğimde de farklı özel hastanelerden almıştım düşük riski için veriyorlardı

Geçmiş olsun doktorunuz uygun görürse veriyor o verince de heyet onaylıyor ben öğretmenim 3 gebeliğimde de farklı özel hastanelerden almıştım düşük riski için veriyorlardı
Teşekkür ederim Bende öğretmenim, özel hastanelerden ne kadar ücret verip aldınız? Ben devletten başvuru yapmayı deneyeceğim

Kızlar hazır konusunu görmüşken çalışıyorum şu an ben de, doktorum üç hafta sonra Serklaj yapacak, 30 gün heyet raporu vereceğim dedi, zaten SGK’da şu an riskli gebe olarak gözüküyorum, iştede masa sandalye gibi şeyler kaldırıyorum ve efor sarfediyorum. İş verene söyledim işsizlik maaşı almak için beni çıkarın tazminat talep etmiyorum diye umurlarında olmadı, yarın yıllık izine çıkıyorum ama bu raporla iş sağlığımı ve gebeliğimi riske atıyor diye fesih yapabilir miyim? Avukata danışacağım ama bileniniz vardır belki.

Teşekkür ederim Bende öğretmenim, özel hastanelerden ne kadar ücret verip aldınız? Ben devletten başvuru yapmayı deneyeceğim
Ücret yok hocam gerçekten riskli gebelikse zaten doktor bunu görüp kendisi istirahat etmen lazım deyip veriyor herhangi bir ücret istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…