O ozlem-__ Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2025 1 0 1 23 Cumartesi 22:25 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem-__ #1 Düşük tehlikesi için progestan 200 mg kullanıyorum zombi gibiyim ayakta duramıyorum ne yapmalıyım normalmi yaşayan varmı
Düşük tehlikesi için progestan 200 mg kullanıyorum zombi gibiyim ayakta duramıyorum ne yapmalıyım normalmi yaşayan varmı
Ingrid Kannerman Piyanist bana bırak Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Nisan 2019 1.373 3.805 133 Cumartesi 22:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem-__ #2 Doktorunuza danışıp Fitil olarak kullanın. Sarhoş gibi yapar oral kullanımda. Doktorunuza sorun ama mutlaka.
Doktorunuza danışıp Fitil olarak kullanın. Sarhoş gibi yapar oral kullanımda. Doktorunuza sorun ama mutlaka.
K karanfil76 Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2025 160 20 13 29 Dün 12:27 Konu Sahibi Konu Sahibi ozlem-__ #3 ozlem-__ .!.: Düşük tehlikesi için progestan 200 mg kullanıyorum zombi gibiyim ayakta duramıyorum ne yapmalıyım normalmi yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Bende ilk ağızdan aldım fitil yazmıştı doktor aslında ben istedim olur dedi ikinci günü çok fena baş dönmesi yaptı fitile geçtim
ozlem-__ .!.: Düşük tehlikesi için progestan 200 mg kullanıyorum zombi gibiyim ayakta duramıyorum ne yapmalıyım normalmi yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Bende ilk ağızdan aldım fitil yazmıştı doktor aslında ben istedim olur dedi ikinci günü çok fena baş dönmesi yaptı fitile geçtim