düşük tehlikesi ve kese

nehirimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2011
56
0
36
İstanbul
Arkadaşlar ben 7 haftalık dk gittim iki kase var ama tek bebek dedi kesenin biri boş dedi bir hafta sonra tekrar gittim.kese boş dedi gene düşük tehlikesi var die progestan verdi ama ben ilk gebelikte bu kadar zorlanmamıştım aşırı bulantılar ve yani ilki gibi degil daha agır bir gebelik.şimdi ayın 9 da gitcem 12 haftalık oluyor sizce kese kaybolurmu çoçuguma bir zararı olurmu yada bu saatten sonra bebek görünürmü o kesedede bilmiyorum ama Allahıma dua ediyorumm...cvp

canım anladıgım kadarıyla 2 kese vardı ama biri boştu diğer kesedeki bebek duruyormuydu kalp atışını gördümü doktorun

evet canım bebegimi gördüm kalp atışlarınıda gördüm.ama diger kese boş dedi.ama o keseyide gördüm var halen yani.....

konu içeriğini yansıtmayan yardım, acil,??? vb. başlıklar açmak yasaktır.
açtığınız konuların içeriği yansıtmasına dikkat edelim lütfen
başlığınız tarafımdan düzenlenmiştir, bilginize.

arkadaşlar dün acayip kanamam oldu suyla karışık kan geldi.resmen düşük gibi hastaneye gittim doktorum bebegin iiyi ama düşük tehlikesi var dedi.ikinci kese kaybolmuş dedi.ara arada kahverengi akıntı oluyor ama çok az doktorum iç kanama dedi böyle olabilir tekrar dedi ama şu bir iki hafta atlatsan birşey olmaz dedi dinlenmemi dsöyledi aranızda yaşayan varmı nedir bu ikinci kese düşmüş olabilirmi ama doktorum kese degil dedi sizce ....bebegimi kaybetmek istemiyorum

bende de ayni sey oldu dun fazla degil ama kanama oldu ve acile gittim dk bakti ve iki kese oldugunu soyledi ve bos olan kesenin dustugunu ilac yazdi ultrogestan ve istirahat verdi cunku bos kesenin dusmesi bebegi de beraberinde cekme ihtimali varmis 7 hafta dayim ve hafta pazartesi kontrolden gececem ve korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…