düşük tehlikesi yaşayan tecrübeli anneler yardımm

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
133
37
8 inci Haftam 3. Haftadan beri ağrım düşük tehlikem var progestan kullanıyorum ama çare olmuyor bu durumu yaşamış anneler ne yapmalıyım bebişim beni bırakmasın alternatif çözümleriniz var mı veya neye dikkat etmiyorum acaba :-(

çok geçmiş olsun... kanaman varmı? eğer sadece ağrıysa bol bol yatak istirahati. eğer kanaman varsa düşüğü engelleyici iğne var dr.na vurdurabilirsin.

valla yapcak bisey yok canim bol bol yat dinlen kanaman olmadikca korkma bisi olmaz. allah korusun kanama olursa az lekelenmeye bile hemen hastaneye git. bebegin sana tutunur birakmaz ins

çok geçmiş olsun... kanaman varmı? eğer sadece ağrıysa bol bol yatak istirahati. eğer kanaman varsa düşüğü engelleyici iğne var dr.na vurdurabilirsin.

Kanamam yok elh. hiç olmadı ama ultrasonda kese çok kötü görünüyor yassılaşmış ince bi hortum gibi görünüyor ağrıdan olurmuş o. dr fitile dönüştürelim dedi ama yazmadı vazgeçti test haftamız bu hafta sanırım sonuçları bekliyo.dinleniyorum ama çalışıyorum da bi yandan bitkisel çareler yokmudur acaba

düşük tehliken varken bitkilerden uzak dur bazı bitkiler düşüğe sebep oluyor...ayakta fazla kalmamaya çalış... alabiliyorsan rapor al... ilk hamilelikmi?

düşük tehliken varken bitkilerden uzak dur bazı bitkiler düşüğe sebep oluyor...ayakta fazla kalmamaya çalış... alabiliyorsan rapor al... ilk hamilelikmi?

İlk hamileliğim rapor alamıyorum işin kötüsü :-( pazartesi dr randevum o zamana kadar bişey olcak diye ödüm kopuyo dozu mu yükseltsem acaba günde 2 şuan

Benimde dusuk riskim vardi su an 33 haftaligim progestani gunde 3 defa kullaniyordum 12 haftalik olana kadar kullandim.ayaga pek kalkmadim sadece tuvalet icin bide yemek falan icin maydonozdan falan uzak dur insallah bisey olmaz. Ayrica ev isi yapma eve supurge falan da tutma kendini yormamaya calis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evi bi görsen çok pis çamaşırları zor attım dün pek ev işi yapmıyorum anlayacağın. maydonozu çok severim çok da yerim söylediğin iyi oldu canım yemem artık. Pazartesiye kadar sabrediyim bari doktor bi çare bulur inşl

İlk hamileliğim rapor alamıyorum işin kötüsü :-( pazartesi dr randevum o zamana kadar bişey olcak diye ödüm kopuyo dozu mu yükseltsem acaba günde 2 şuan

kanaman olmadığı için 3 e yükseltme zaten dr.un gerekli görürse 3 e yükseltir... gül arkadaşın dediği gibi maydanozdan uzak dur,ada çayından da uzak dur... şimdilik aklıma gelen başka bişey yok canım...

Biraz önce dr dan geldim ağrıların sebebi stres ve yorgunlukmuş üç gün rapor yazdı ama kullanamıcam işler çok yoğun sonra üst üste gelir bi yandan da hamile olduğumu kimse bilmiyo o yüzden çok dinlenemiyorum progestanı günde 3 e çıkardı bakalım inşl diner 2 gündür çok kötüyüm çünkü :-(

inşallah geçer... neden kullanamıyosun kendi işin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…