Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen icini ferah tut öyle olacak diye birsey yok direk sağlıksız dememiş ilaç verdiyse duzebilir. İyice dinlen başka şeylerle kafanı meşgul et stres iyi gelmez.
Sen icini ferah tut öyle olacak diye birsey yok direk sağlıksız dememiş ilaç verdiyse duzebilir. İyice dinlen başka şeylerle kafanı meşgul et stres iyi gelmez.
Bende 5 haftalık hamileyim canım doktor bana da düşük tehdidi olduğunu söyledi morelim bozuk korkuyorum pazartesi gidecem ilaç verdi hiç bi iş yapma dinlen dedi
Bende 5 haftalık hamileyim canım doktor bana da düşük tehdidi olduğunu söyledi morelim bozuk korkuyorum pazartesi gidecem ilaç verdi hiç bi iş yapma dinlen dedi
Bende cuma günü gidicem banada ilac verdi biri folik asitmiş bende ilaçları kullanmaya başlayacağım inşallah cuma günü gittigimde bi problem çıkmaz sizinde çıkmaz inşallah sağlıklı bi şekilde alırız yavrularimizi kucagimiza inşallah