Geçmiş olsun bir hafta önce verdiğiniz değerle şuan arasında istenilen artış olmamış muhtemelen düşüşe geçti dış gebelik değildir umarım ama bu bahsettiğiniz kimyasal gebeliği anımsattı bana bende 290dı beta kanama yaşadım birden sıfırlanıncada adet oldumKizlar cok cok uzgunum ayin 10/02 yaptirdigim hcg testi 146 idi yarin kese gozukur demisti doktor bu sabah leke geldi diye acile gittim hcg testim 385 cikti doktor sagliksiz gebelik olabilir veya dis gebelik de olabilir cumartesiye kadar kanama veya karin agrisi olursa gel olmazsa cumartesi tekrar hcg ye bakalim dedi. Cokkk uzgunum bana dua edin suan kanama veya leke yok sabahtan beri. Progestan ve coaspirin kullaniyordum ztn ama niye boyle oldu ?
Hcg degeri dusukken tekrar yukselir mi Sizce
Tesekkur ederim Ama kanamam yok simdilik insallah duzelir yaGeçmiş olsun bir hafta önce verdiğiniz değerle şuan arasında istenilen artış olmamış muhtemelen düşüşe geçti dış gebelik değildir umarım ama bu bahsettiğiniz kimyasal gebeliği anımsattı bana bende 290dı beta kanama yaşadım birden sıfırlanıncada adet oldum
Yok zaten gecen hafta 146 idi doktor haftaya cuma gel demisti yarin icin yani ama malesef cok dusuk cikti degerim insallah yukselir rabbim yardim etsinnDeğer 146 iken ertesi gun kese gozukmez bunu nası bi doktor soyluyor cok sacmalamis kendisi... 7 gun icinde daha cok yukselmesi gerekirdi ama 385 de az yukselme olmus ama içini ferah tut sonradan yukselenler oluyor yatmaya kalkmamaya caliş insallah bebegin tutunur bu arada değer 1500 olmadan asla kese goremezsin
Rabbim yardımcın olsunn insallahh yükselir insallah beklediğine kavusursunnYok zaten gecen hafta 146 idi doktor haftaya cuma gel demisti yarin icin yani ama malesef cok dusuk cikti degerim insallah yukselir rabbim yardim etsinn
Suan kanamam yok ama adet olacakmisim gibi bel'agrisi birazda bacaklarimda halsizlik var sanirim dusucek, daha once 1 kimyasal , ekim ayinda da 5,5 haftalik dusuk yaptim buda 3 olduMerhaba bacım çok geçmiş olsun .. inshallah değerin birden çıkar.. Rabbim sevindirsin seni.. ama lütfen umutlanma fazla.. kendini bence hazırla .. hem şunu asla unutma.. düşük çoğunlukla ters giden bir durum ve bebekte veya gebeliğin gelişiminde bir sıkıntı olduğundan dolayı gerçekleşir ki . Buda Rabbimin bir lütfu aksi takdirde çok sağlıksız bir bebek dünyaya gelebilirdi.. bu yüzden sakın boşuna strese sokma bedenini.. onun geleceği varsa gelicek zaten.. dua et hayırlısını dile.. İnshaAllah sağlıklıdır saglamca tutunur sana..
Bende yeni bu hafta düşük yaptım hala.kanamam devam ediyor.. ben ufak keseyi bile görmüştüm ama gelişmedi olmayınca olmuyir çok şükür Rabbime sonrası daha sağlam olacak biliyorum İnshaAllah
Canım.. hakkında hayırlısı olsun İnshaAllah.. kimyasali sayma kimbilir hepimiz kackez yaşadık belli olmuyor o adetle sökülüyor.. ama son düşük için ve eğer bu seferde olursa.. araştırma yaptır canım.. hiç baktirdimi diğer düşükten sonra sebebi ne olabilir. Pıhtılaşma filan olabilir mi mesela ? Veya rahim filmi cektiridnmi?Suan kanamam yok ama adet olacakmisim gibi bel'agrisi birazda bacaklarimda halsizlik var sanirim dusucek, daha once 1 kimyasal , ekim ayinda da 5,5 haftalik dusuk yaptim buda 3 oldusorun ne anlamiyorum bu defa keseyi bile goremedim bu gun goruncekti normal sartlarda.
Sadece ultrasonla bakmisti doktor yumurtaliklar temiz sorun gozukmuyor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demisti kese dunzensiz oldugu icin dogal dusuk olmustu. Ama hic bakmadilar kadin dogumdan randevu bile bulamiyoruz malesef kocaeli ve istanbul andolu yakasinda iki yakin yerlere bakiyorum randevu bile bulamiyoruz o kadar kotu durumdayiz dun acile gitmesem yine kim bilir ne zaman randevu bulup gidicektim herseyler is isten gecince farkina varabiliyoruzCanım.. hakkında hayırlısı olsun İnshaAllah.. kimyasali sayma kimbilir hepimiz kackez yaşadık belli olmuyor o adetle sökülüyor.. ama son düşük için ve eğer bu seferde olursa.. araştırma yaptır canım.. hiç baktirdimi diğer düşükten sonra sebebi ne olabilir. Pıhtılaşma filan olabilir mi mesela ? Veya rahim filmi cektiridnmi?
Biliyorum canım kolay değil.. Rabbim hayırlısını versin.. İnshaAllah dur bakalım ama dediğim gibi kendini hazirlaki fazla bir yıkım olmasın.. bol su iç dinlen bunlar fayda verirse zaten geleceğinden dir yok vermez ise zaten doktorda birsey yapamaz bol.dua et.. ben senin için edeceğim mübarek gün.. İnshaAllah hakkında hayırlısı ise bebişin tutunsun sana..Sadece ultrasonla bakmisti doktor yumurtaliklar temiz sorun gozukmuyor 2 ay sonra tekrar hamile kalabilirsin demisti kese dunzensiz oldugu icin dogal dusuk olmustu. Ama hic bakmadilar kadin dogumdan randevu bile bulamiyoruz malesef kocaeli ve istanbul andolu yakasinda iki yakin yerlere bakiyorum randevu bile bulamiyoruz o kadar kotu durumdayiz dun acile gitmesem yine kim bilir ne zaman randevu bulup gidicektim herseyler is isten gecince farkina varabiliyoruzozel hastaneye de para yetismiyor malesef
Amin allah razi olsunn cok Tesekkur ederim hazirim zaten Hayirli degilse olmasin varsin elbet vardir rabbimin bi bildigiBiliyorum canım kolay değil.. Rabbim hayırlısını versin.. İnshaAllah dur bakalım ama dediğim gibi kendini hazirlaki fazla bir yıkım olmasın.. bol su iç dinlen bunlar fayda verirse zaten geleceğinden dir yok vermez ise zaten doktorda birsey yapamaz bol.dua et.. ben senin için edeceğim mübarek gün.. İnshaAllah hakkında hayırlısı ise bebişin tutunsun sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?