Düşük Tehlikesi ?

Niloya aslan

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2022
26
11
3
Merhaba arkadaşlar, kasıklarımda acı ve gerilme hissi yaşıyorum. Mide bulantım aşırı fazla, beslenemiyorum direkt wc deyim. Doktor kalçadan iğne yazdı proluton diye. 3 kere kullanacakmışım. Düşük tehliken var dedi ve en baştan beri varmış daha yeni söylüyor.. Bir de gece içmem için progrstan diye ilaç yazdı. Korkuyorum açıkçası.. keseye bakınca çatlak var gibi duruyor kanın geldiği yeri gösterdi ama bebekte bir sorun yok herşey iyi dedi bı kaç öneri de bulundu. Bu ilaçlari kullanan veya benzer şeyleri yaşayan var mı. ? Bı de Psikolog a yönlendirmek istedi

Psikolog a yönlendirecek ne dusundu ki ? İnşallah saglıkla kucagına alırsın bebegını. Mıde bulantın ıcın de bı ılac var baya etkısı var en azından beslenmen kolaylasır. Onu neden vermedı ki?

Psikolog a yönlendirecek ne dusundu ki ? İnşallah saglıkla kucagına alırsın bebegını. Mıde bulantın ıcın de bı ılac var baya etkısı var en azından beslenmen kolaylasır. Onu neden vermedı ki?
Sürekli zor hastasın diyor bana bence o yüzden, fıtık , fibromiyalji ve bağırsak sendromum var malesef .. zor olmak benim tercihim değil sonuçta dimi 2 tane ilaç verdi bulantı için rabelis ve zofer ismi . Doktorumu degistirecegim muhtemelen . Allah razı olsun amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…