Düşük tehlikesi

shrpkdmr

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
30
2
13
33
Slm bayanlar 14 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimde düşük tehlikem vardı prpgestan kullanmaya basladım dün dr ye gittik dediki senn cok büyük düşük tehliken var kanama olmusun içerden bebegnin eşi aşagıda dedi ve progestanı günde 3 defaya cıkardı ve bir hafta önce tekrar dr ye gtmiştim o zaman böle bişe demeşti bunu duyunca sok oldum böle durumla karsıladan varmı duyunca panik oldum bidahki kanamda bebegin düşer dedi ben napıcam ya

Canım içini ferah tut ve ayakların yukarıda olacak şekilde yastık koyup yarı uzanarak dinlen.bu durumlarda genelde doktorlar bu sekilde dinlenmeyı tavsıye ederler.sende korkma allahın izniyle sağlıklıca atlatıcaksınız bu süreci.sadece tuvalet için ayağa kalk.ve doktorun dediği gibi ilacını kullan..ağızdan mı al dedi yoksa alttan içine atarak mı.

geçmiş olsun Rabbim esirgesin bebişlerimizi. bende 7 haftalık hamileyim. bu hafta keseyi gördük ama dr kese çok aşağıda düşük tehlikesi var dedi. Progestran verdi tek çaresi dua ve dinlenme ben çalıştığım için dinlenme kısmını uygulayamıyorum. Allah yardımcımız olsun

Dinleniyorum hiç birşer yapmıyorum içerek dedi

Valla arkadasm bence sende dinlenmeye calıs benm ablamn o sekilde bebegi düştü oda dnlenmedi işe gtti sen rapor felan alabilirsen al bu benm düşüncem tabi öyle herseyn caresi dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…