Düşük tehlikesi

gsLi fatma

mutluluk nerdesin ...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2015
676
266
103
Arkadaşlar 8+5 günlük hamileyim dün gece çok kötü bi kanama geçirdim ve parça düşürdüm dorduzlere hamileyim ve çok kanamam oldu hemen hastaneye gittik ve bebeklere baktı dr iyi hepsi duruyo ama çok büyük düşük riskin var dedi ve hala kanama durmadi hastanede yatıyorum böyle şeyler yaşayıp sağlıklı bebek doğuran var mı çok korkuyorum :(

Ikizlere hamile bir tanidigim da sizin gibiydi tuvalete kalkmasina bile izin verilmiyordu bez baglamak zorunda kalmisti annesinin ozenli bakimiyla 9 ayi doldurdu simdi cok saglikli ikiz bebisleri var. Zor bir donem bekliyor olabilir seni ama sabret bozma moralini sonunda Allah bebeklerinin hepsini kucagina saglikla almani nasip eder insallah

Ikizlere hamile bir tanidigim da sizin gibiydi tuvalete kalkmasina bile izin verilmiyordu bez baglamak zorunda kalmisti annesinin ozenli bakimiyla 9 ayi doldurdu simdi cok saglikli ikiz bebisleri var. Zor bir donem bekliyor olabilir seni ama sabret bozma moralini sonunda Allah bebeklerinin hepsini kucagina saglikla almani nasip eder insallah
Insallah cnm çok sağol inşallah bişi olmadan bnde kucağıma alırım bn yurt dışındaym burda düşük için hiç bi ilaç vermiyolar sadece dinleniyorum

Canım nasıl oldun? Her gebelik zordur. Senin bide dördüzmüş dört kat daha zordur. Benim halam iki çocuğunu da kanamalarla Dünya'ya getirmiş.

Bende kanamalarla devam ediyorum hamileliğime.

Öncelikle moralini yüksek tut, saatte bir 99 defa "Ya Şafi" çek.

Sadece yat, istirahat et. Dotkorunun verdiği ilaçları aksatmadan kullan.

Kafanın içini rahat tut. Bebeklerinin alacağı nefes varsa bu hayatta, doğuma kadar kanasan da gelir onlar sağlıklı şekilde Dünya'ya.

Biliyorum çok zor. Kanama insanı delirtiyor ama rahat olmaya çalış.. Ben 11. Haftama girdim kanamalarla. 6 haftadır öğrendiğimden beri kanıyorum. Yeter ki iyi olsunlar ben razıyım. Sen de öyle düşün.

Canım nasıl oldun? Her gebelik zordur. Senin bide dördüzmüş dört kat daha zordur. Benim halam iki çocuğunu da kanamalarla Dünya'ya getirmiş.

Bende kanamalarla devam ediyorum hamileliğime.

Öncelikle moralini yüksek tut, saatte bir 99 defa "Ya Şafi" çek.

Sadece yat, istirahat et. Dotkorunun verdiği ilaçları aksatmadan kullan.

Kafanın içini rahat tut. Bebeklerinin alacağı nefes varsa bu hayatta, doğuma kadar kanasan da gelir onlar sağlıklı şekilde Dünya'ya.

Biliyorum çok zor. Kanama insanı delirtiyor ama rahat olmaya çalış.. Ben 11. Haftama girdim kanamalarla. 6 haftadır öğrendiğimden beri kanıyorum. Yeter ki iyi olsunlar ben razıyım. Sen de öyle düşün.
Saol cnm evt nasipte varsa herşey olur senin kaç tane ikız mi

Dördüzler :KK200: hayyy maşalllaaaah :nazar:
Dikkat et cnm bebişlerine birseyde olmamiş bol bol dinlen dua et stres yapma. Guzel dusun guzel olsun cooook coook geçmiş olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin dördünü de inşlllaaaah

Arkadaşlar 8+5 günlük hamileyim dün gece çok kötü bi kanama geçirdim ve parça düşürdüm dorduzlere hamileyim ve çok kanamam oldu hemen hastaneye gittik ve bebeklere baktı dr iyi hepsi duruyo ama çok büyük düşük riskin var dedi ve hala kanama durmadi hastanede yatıyorum böyle şeyler yaşayıp sağlıklı bebek doğuran var mı çok korkuyorum :KK43:
İğne vurulmadin mi cnm

Dördüzler :KK200: hayyy maşalllaaaah :nazar:
Dikkat et cnm bebişlerine birseyde olmamiş bol bol dinlen dua et stres yapma. Guzel dusun guzel olsun cooook coook geçmiş olsun rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin dördünü de inşlllaaaah
İkisini almak istiyor lar cnm birinin gelisimi çok yavaş bana da tehlikesi olduğu için almak istiyor lar

Canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm bende kanama geçirdim ama iğneyle hemen etkisi oldu sen kendin al vurun bence iğne çok faydalı benim hemn geçti kanamam allahım yar ve yardımcınız olsun

Canım çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm bende kanama geçirdim ama iğneyle hemen etkisi oldu sen kendin al vurun bence iğne çok faydalı benim hemn geçti kanamam allahım yar ve yardımcınız olsun
Saol cnm bilmiyorum şuan hala hastanedeyim sadece bekletiyorlar baska bisi yapmıyorlar hala koyu kahverengi kan geliyo

Back
X