arkadaşlar düşük tehlikesi olduğu için progynex iğne kullanıyorum.ancak çok ağrılı bir enjeksiyon.bu ağrılarla nasıl baş ediyorsunuz?ne kadar süre kullandınız
Ben halen kullanmaktayım.. 34. haftaya kadar da kullanacağım. Haftada bir kere . Yağlı bir iğne bazen çok ağrı yapıyor bazen de herhangi bir sıkıntı yok .. Bebişler için değiyor.
benim ilk üç ay dolmadığı için birkaç kezde kanama geçirdiğim için hergün vuruluyor iğne.artık şişti,morardı.korkuyorum enfeksiyon filan olurmu bu şişliklerden.jele geçilebilirmiş ama iğne kadar etkili değil diye kabul etmedim.acaba ağrısını azaltan veya şişlikleri azaltan bir çare yok mu? (
canım her iğneni vurulduktan sonra ovala elinden geldiğince bide ben her seferinde aynı yere yaptırmıyorum bir ara bende de sürekli aynı yere vurunca şişme oldu .. bende bir hafta bir yere bir hafta bir yere vurulduktan sonrada sürekli ovalıyorum.. Jelide kullandım beraber 1 ay boyunca ..
bende 3 düşük yaptım şimdi 7+2 günlük hamileyim kalp atışlarını martın 5 de dinledim 23 de kontrolüm var hibor 3500 iğnesini kullanıyorum hergün şimdiye kadar kolumdan vurdum karnımdan cesaret edemedim iyi mi yapıyorum bilmiyorum sizce karnım dan vurmasam bişey olurmu dr arada karnından da vur korkma dedi ama benim iğne korkum var şimdilik kolumdan devam ediyorum