Düşük ve hamilelik

5666arzu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
14
2
1
30
Arkaslar merhaba ben 7 aralikta 1 bucuk aylık düşük yaptım kendisi düştüğü için kürtaja gerek kalmadı 1 hafta kanamam oldu sonra 26 aralikta adet oldum 2 gün cok yoğun geldi 2 günde normal meğer bende kist varmis 3 cm en son baktirdigimda 2.7 e düşmüştü doktorum hamile kalabilirsin dedi ondan sonra birlikte olmaya başladık şu an daha test yapmadm bana akıl verin lutfen

Ben de düşük yapalı birkaç gün oldu. Ne konuda akıl istiyorsunuz?

Ben düşükten sonra 20 gün sonra 2 gün adet oldum ondan 10 gün sonra bu gün yine oldum bu sekilde yasayan varmi die sormustum gecmis olsun sana bu arada
Bende öyleyim kürtajdan 3ay sonra hasta oldum adetim bitti her hafta yine kanamam oluyor

Benim bildiğim düşük olduktan hemen sonra çocuk yapılmıyor bir doktora mı sorsanız acaba

Bende öyleyim kürtajdan 3ay sonra hasta oldum adetim bitti her hafta yine kanamam oluyor
Normal diye düşünüyorum. Neticede vücudumuz çok değişik bir süreç geçiriyor. Henüz adet olmadım ama yine de garip gelmiyor söyledikleriniz. Tabi yine de bir hekime görünmekte fayda var.

Arkadaşlar ben de 7 haftalıkken kalbi atan bebeğimin kalbi durdu. Kürtaj oldum. Çok zorlu bir süreçten geçiyorum. Düşük neden olur? Çözümü var mıdır? Çünkü ablam da 2 tane 6 haftalıkken düşük yaptı. Genetik sebepler olabileceğinden korkuyoruz

Canım bende 17 ocakta 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. Sadece ilk gün kanamam oldu daha sonra aralıklı aralıklı leke geliyor. Daha adet olmadım. Haftaya olmam gerekiyor. Bünyeden bünyeye değişiyor. Doktorum aralıklı aralıklı kanama ya da leke gelmesi normal dedi. Bir adet sonrası ben tekrar hamileliği deneyeceğim.

Back
X