Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 gün sonraDüşük sonrasında 1 ay gecti ama hala hicbir adet belirtisi yok sizler ne zaman oldunuz ilk adetinizi..?
Peki kac gün sürdü acaba...? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...40 gün sonra
Normal 1 hafta rica ederimPeki kac gün sürdü acaba...? Bu arada cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...
Görüyorumki hamilesin Rabbim hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah...Normal adet döngüsü gibi oldu benim kendim düşürdüm ama kurtaj olmadım. Yaklaşık 21 gün sonra flan
Gerci arkadasa sormuşsun ama büyükler düşüğün ayağı içerde olur derler ben 29 eylülde kürtaj oldum aşılama ile oluşmuş bir hamilelikti nisanda kendiliğinden hamile kaldım ama ben tamamen silmiştim kafamdan ekime kadar kilo verip tüp yapacaktım bence sakin ve rahat ol akışa bırak kendiniGörüyorumki hamilesin Rabbim hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah...
Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kaldin acaba..?
Canim dediğini banada dediler düşük sonrasında bende 1.5 ay sonra hamile kaldim tekrar ama yine düşürdüm... Şimdi korkuyorum ya yine olursa diye sene sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ama cokta istiyorum bilmiyorum korkuyorum...Gerci arkadasa sormuşsun ama büyükler düşüğün ayağı içerde olur derler ben 29 eylülde kürtaj oldum aşılama ile oluşmuş bir hamilelikti nisanda kendiliğinden hamile kaldım ama ben tamamen silmiştim kafamdan ekime kadar kilo verip tüp yapacaktım bence sakin ve rahat ol akışa bırak kendini
Allah bağışlasin cnm Rabbim sağlık sıhhat versin prensese insallah...ilk bebegim 2 aylik dustu kürtaj oldum 40 gün sonra tekrar adet olup hamile kaldim ikizlere hemde...ikizlerde 5.5 aylikken erken dogum oldu ...dogumdan 2 ay sonra adet oldum ve yine hamile kaldim..bu hamilelikten cok sukur bi kizim var su an 2 yasinda ...
bende herseferinde yine dusecekmi diye korkuyordum canimCanim dediğini banada dediler düşük sonrasında bende 1.5 ay sonra hamile kaldim tekrar ama yine düşürdüm... Şimdi korkuyorum ya yine olursa diye sene sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ama cokta istiyorum bilmiyorum korkuyorum...(o düşükte normal gelmisti adet bu sefer uzadığı icin bu soruyu sordum..)
Hayırlısı bakalım sanırım buna önce kendimi hazırlamam gerek korkularımı yenmem lazım inşallah olur cnm...bende herseferinde yine dusecekmi diye korkuyordum canim
ikizler 5.5 aylik dogunca doktor 2 sene cocuk yapma dedi ama ben iki ay sonra hamile kaldim e cok sukur kizim saglikli oldu...hatta kizim 1 yasindayken gene hamile kaldim ve simdi 5 aylik bi kizim daha var hemde yumurtaliklarim tembel ve ikinciye cocugun olmaz demisti doktor..
kurtajda rahim duvari inceldigi icin sonraki 3 ay icinde hamile kalmak daha kolay oluyomus bence denemelisin...
Görüyorumki hamilesin Rabbim hayırlı bi sekilde kucağına almayi nasip etsin inşallah...
Düşükten ne kadar sonra tekrar hamile kaldin acaba..?
En az 3 ay bekle ki vücut kendini toplasinCanim dediğini banada dediler düşük sonrasında bende 1.5 ay sonra hamile kaldim tekrar ama yine düşürdüm... Şimdi korkuyorum ya yine olursa diye sene sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum ama cokta istiyorum bilmiyorum korkuyorum...(o düşükte normal gelmisti adet bu sefer uzadığı icin bu soruyu sordum..)
Ben 6 ay diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım...En az 3 ay bekle ki vücut kendini toplasin
Kıyamam canim benim Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat masip eder umarim sana ve tüm isteyenlere...İlkini 37.
ikincisini 47.
üçüncüsünü 34.
dördüncüyü 31.günde oldum.
4 aydır da korunmamama rağmen hamile kalamadım ama kendimi fazla kastım.bu ay kendimi rahat bıraktım ve 15.gün ovulasyon testinde pozitifi gördüm.hatta o kadar rahattım ki 12 ve 18 günler arası hiç ilişki olmadı:)
yani bu ay ı da bilerek es geçtim gibi bir şey oldu.
Hayırlısı olsun bakalım hepimiz için.