- 23 Ekim 2019
- 6
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Ispanyl123
Düşük ve ölü doğum yapan var mı aranız da acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim sabır versin..bu gebelk zehirlenmesi önceden hiç belirti vermiyormu acaba birden mi oluyor..25 haftalık erken doğum yaptım, gebelik zehirlenmesi yüzünden. Bebeğim dayanamadı maalesef. 3 ay oluyor, canım hala çok yanıyor..
Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun cnmBenimde bir düşüğüm var 8 haftalık olması gerekirken 6 da kalmış idi..şimdi takrar hamileym..
Sebebine ne dediler sağlıksız gebelik anomali bozukluğu fln mıBenim iki dusugum var ikisi de 8. Hafta bitisinde.
Rabbim sabır versin. Benimkide daha yeni oldu. Çok zormuş gercekten de. Evlat acısı yaşatmasın rabbim birdahs25 haftalık erken doğum yaptım, gebelik zehirlenmesi yüzünden. Bebeğim dayanamadı maalesef. 3 ay oluyor, canım hala çok yanıyor..
Düşükten ne kadar zaman sonra gebe kaldın bu aradaBenimde bir düşüğüm var 8 haftalık olması gerekirken 6 da kalmış idi..şimdi takrar hamileym..
Kan pihtilasmasina yatkınlık var sebep bu olabilirmiş başka bir sorun yok kromozomlari da veya esimdeSebebine ne dediler sağlıksız gebelik anomali bozukluğu fln mı
Amin canım. Bu 20li haftalardan sonra ortaya çıkan bir rahatsızlık. Kiminde aşırı ödem ve şişlik belirti verebiliyor ama bende yoktu öyle bir şey. 22. haftama kadar her şey yolunda dediler, ardından bebeği besleyen damarlarda direnç çıktı. Bunun sonrasında tansiyonum yükseldi ve sonrası doğum..Rabbim sabır versin..bu gebelk zehirlenmesi önceden hiç belirti vermiyormu acaba birden mi oluyor..
Bu olay başıma gelince bu zamana kadar benim canım hiç yanmamış, hiçbiri dert değilmiş dedim kendi kendime. Allah düşmanımın dahi başına vermesin, çok zor..Rabbim sabır versin. Benimkide daha yeni oldu. Çok zormuş gercekten de. Evlat acısı yaşatmasın rabbim birdahs
Bu olay başıma gelince bu zamana kadar benim canım hiç yanmamış, hiçbiri dert değilmiş dedim kendi kendime. Allah düşmanımın dahi başına vermesin, çok zor..
Anladım cnm. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı hamilelik nasip etsin ve doğum nasip etsin inşlhKan pihtilasmasina yatkınlık var sebep bu olabilirmiş başka bir sorun yok kromozomlari da veya esimde
Insallah canım hiçbirimiz yasamayalim tekrar çok sagolAnladım cnm. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı hamilelik nasip etsin ve doğum nasip etsin inşlh
Doktorum iki adet görmen yeterli ben bekleme önermiyorum dedi öyle de yaptık..iki adet oldum üçüncüyü görmedim hamile kaldım hemen..Düşükten ne kadar zaman sonra gebe kaldın bu arada
Anladım cnm. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin inşlhDoktorum iki adet görmen yeterli ben bekleme önermiyorum dedi öyle de yaptık..iki adet oldum üçüncüyü görmedim hamile kaldım hemen..
Amin inş darısı başınıza inş..çabuck atlatın sağlıklı bi şeklde yavrunuza kavuşun..Anladım cnm. Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin bebeğin inşlh
Oğlum kardeş çok istiyor. Ben en çok ta o tek büyümesin diye istemiştim. Ama ikisinde de kısmet olmadı. Hayırlısı inşlh cnm. SağolasınAmin inş darısı başınıza inş..çabuck atlatın sağlıklı bi şeklde yavrunuza kavuşun..