- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.308
- 308
- Konu Sahibi Ispanyl123
Sanırım sizinle başka konuda konuşmuştukNasıl oldu çok geçmiş olsun
Kan pihtilasmasi sebep bu yüzden düştüler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım sizinle başka konuda konuşmuştukNasıl oldu çok geçmiş olsun
Ya evet kusura bakma artık telastan ve panikten farketmemişimSanırım sizinle başka konuda konuşmuştuk
Kan pihtilasmasi sebep bu yüzden düştüler
Yok Estağfurullah sen kalbini ferah tut bol dua et gerisi allah'danYa evet kusura bakma artık telastan ve panikten farketmemişim![]()
merhaba ben 2 kez dusuk bir kez de olu dogum yaptin neden sordunuz? Siz nele ryasadinz?Düşük ve ölü doğum yapan var mı aranız da acaba
Bende yeni düşük yaptım 6 aylık ölü doğum gerçekleşti.merhaba ben 2 kez dusuk bir kez de olu dogum yaptin neden sordunuz? Siz nele ryasadinz?
cok gecmis olsun sebebi nedir peki ? basiniz sag olsun beimde oyle oldu olu dogum gerceklesti 6. aya girmistim artik.Daha once yasadiniz mi buna benzer durumlar ?Bende yeni düşük yaptım 6 aylık ölü doğum gerçekleşti.
İnşallah canım :))İki düştüğüm var umarım benim de ardından bir kızım olur Rabbim nasip eder
Ne zaman sonra hamile kaldınız ilk adetten hemen sonra mıBenimde bir düşüğüm var 8 haftalık olması gerekirken 6 da kalmış idi..şimdi takrar hamileym..
Doktorum iki adet gör denemeye başla dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..Ne zaman sonra hamile kaldınız ilk adetten hemen sonra mı
Bende 1 hafta önce düşük yaptım doktorum 2 yada 3 ay kadar korunmamız gerektigini söyledi ama büyüklerimizde düşüğün arkası hemen olur diyorlar bilmiyorum bende hemen olsun istiyorum kafamda deli sorularDoktorum iki adet gör denemeye başla dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..
2 ay bekle adetin düzene girsin..sonra yap tekrar..Bende 1 hafta önce düşük yaptım doktorum 2 yada 3 ay kadar korunmamız gerektigini söyledi ama büyüklerimizde düşüğün arkası hemen olur diyorlar bilmiyorum bende hemen olsun istiyorum kafamda deli sorular
Tamam teşekkür ederimİki
2 ay bekle adetin düzene girsin..sonra yap tekrar..
Amin canim rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasin gercekten cok zor. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin allahım. Bidaha bu aciyı yaşatmasin. Insan gercekten canını topraga koyuyor onunla birlikte sen de girmek istiyorsun o topraga. Ama olmuyor. Suan nasil bir daha cesaret edeceğim inan bilmiyorum. Psikolojim alt üst oldu. Acını cok iyi anliyorum rabbim sabirlar versin. Onunla cektigin acinin hediyesini en kisa zamanda versin insallahBaşınız saolsun Allah dayanma gücü versin hepinize bende 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi ama sebebini bilmiyoruz bebek daha dönmediği için sezaryan olmak zorunda kaldım.