Düşük ve ölü doğum

Hayır ilk hamileliğimdi bebeğimde problem varmış anomoli varmış , doktorlar düşmeseydi de anne karnında vefaat edebildi farkedilmese size zarar verebilirdi dedi. Cok zor rabbim kimseye vermesin düşmanımın başına bile vermesin. Toparladım ama nasıl onu allahlala ben bilirim cok zor doktor hastasıymış farkedilebilirmiş ama olmadı malesdf

Doktorum iki adet gör denemeye başla dedi..öyle yaptım iki adet gördüm hemen hamile kaldım..
Bende 1 hafta önce düşük yaptım doktorum 2 yada 3 ay kadar korunmamız gerektigini söyledi ama büyüklerimizde düşüğün arkası hemen olur diyorlar bilmiyorum bende hemen olsun istiyorum kafamda deli sorular

İki
Bende 1 hafta önce düşük yaptım doktorum 2 yada 3 ay kadar korunmamız gerektigini söyledi ama büyüklerimizde düşüğün arkası hemen olur diyorlar bilmiyorum bende hemen olsun istiyorum kafamda deli sorular
2 ay bekle adetin düzene girsin..sonra yap tekrar..

Arkadaşlar 4 gün once 40+2 de kordon dolanip kalp durmasi sebebiyle ölü dogum yaptim. Epidural li normal dogum yaptim. Ama alttan dikislerim var. Oksürürken ve hapşırırken alttan agrim oluyor. Ne kadar surede toparlanirim ne zaman normale doner tuvalete bile cikarken canim cok yaniyor ve büyük tuvaleyimi daha hic yapmadim var ama gelmiyor. Bu durum ne zaman gecer onerileriniz vs varsa paylasirsaniz sevinirim.

Başınız saolsun Allah dayanma gücü versin hepinize bende 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi ama sebebini bilmiyoruz bebek daha dönmediği için sezaryan olmak zorunda kaldım.

Merhaba ben de bugün 40 ım doldu daha yeni 40+3de ölü doğum yaptım. Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasin hala canım cok yaniyor.

Başınız saolsun Allah dayanma gücü versin hepinize bende 36 haftalıkken kaybettim bebeğimi ama sebebini bilmiyoruz bebek daha dönmediği için sezaryan olmak zorunda kaldım.
Amin canim rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasin gercekten cok zor. En kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin allahım. Bidaha bu aciyı yaşatmasin. Insan gercekten canını topraga koyuyor onunla birlikte sen de girmek istiyorsun o topraga. Ama olmuyor. Suan nasil bir daha cesaret edeceğim inan bilmiyorum. Psikolojim alt üst oldu. Acını cok iyi anliyorum rabbim sabirlar versin. Onunla cektigin acinin hediyesini en kisa zamanda versin insallah

Bnmde iki düşüğüm var bi tane kızım var bnde öyle düşünüp 2. Kez hamile kaldım ama o da mol gebelik oldu kan pıhtılaşması çıktı sonra o yüzden test yaptırın sonra düşünün bebeği

Back
X